Wat zijn dagvoeding vervangers?

Wat zijn dagvoedingvervangers?Wat zijn dagvoedingvervangers?

Wat zijn dagvoedingvervangers?

Wanneer je gewicht wilt verliezen is het belangrijk om voor jezelf te bepalen wat je wilt bereiken en een plan te maken hóe je dit gaat bereiken. Zoeken naar een manier van afvallen die bij jou past hoort daar zeker bij. Wanneer je op een verantwoorde en effectieve manier gewicht wilt verliezen in een relatief korte periode en een échte doorzetter bent, dan zit je met Modifast Intensive helemaal goed! Op deze pagina lees je alles over dagvoedingvervangers, zodat jij weet of deze manier van afvallen bij jou past.

Het verschil met maaltijdvervangers

Het verschil met maaltijdvervangers

Dagvoedingvervangers gebruik je als je veel wilt afvallen en maaltijdvervangers wanneer je een paar kilootjes kwijt wilt óf op gewicht wilt blijven. Voor het beste resultaat vervang je met Modifast tijdelijk alle maaltijden, wat betekent dat je 4 dagvoedingvervangers per dag gebruikt. Het Modifast Intensive programma is ontworpen door een diëtist en de producten binnen dit programma voldoen aan zeer strikte voorschriften. Bij het gebruik van maaltijdvervangers vervang je 1 tot 2 maaltijden per dag. In maaltijdvervangers zitten genoeg vitaminen en mineralen om een maaltijd te vervangen, met 1 of 2 gezonde normale maaltijden ernaast. Daarnaast kun je naast maaltijdvervangers nog gezond snacken.  

Het verschil met maaltijdvervangersHet verschil met maaltijdvervangers

Modifast Intensive

Soorten dagvoedingvervangers

Soorten dagvoedingvervangersSoorten dagvoedingvervangers

Soorten dagvoedingvervangers

Binnen het Modifast Intensive programma heb je keuze uit 4 verschillende dagvoedingvervangers: puddings, shakes, pasta’s en soepen. Van deze maaltijden biedt Modifast verschillende heerlijke smaken, waardoor je kunt blijven variëren. Zo kun je verantwoord afvallen en het is nog lekker ook! Kun je niet kiezen? Probeer dan bijvoorbeeld de Modifast ’14 Days Intensive Diet Box’. Dit voordeelpakket geeft je voor 14 dagen complete dagvoedingvervanging. Lekker handig!

Hoe werken dagvoedingvervangers?

Hoe werken dagvoedingvervangers?

Het is natuurlijk fijn als de kilo’s eraf vliegen. Het is nog fijner wanneer deze kilo’s er ook af blijven. De Modifast Intensive Methode helpt jou hierbij. Het programma bestaat uit 3 fases en duurt 6 weken. Je kunt deze fases aaneengesloten, maar het is ook mogelijk 1 fase te doorlopen.

De eerste fase van de Modifast Intensive Methode is erg intensief en vraagt om doorzettingsvermogen. Wanneer je overstapt naar de tweede fase, ga je geleidelijk over naar normale maaltijden. Binnen deze fase leer je jezelf een evenwichtig eetpatroon aan. De laatste fase staat in het teken van op gewicht blijven met behulp van Modifast producten.

Fase A
In de eerste fase (fase A) draait het om snel kilo’s verliezen en je volgt daarom een Low Calorie Diet (LCD). Je calorie-inname is dan zo’n 800 kcal per dag door alle maaltijden te vervangen voor Modifast Intensive producten. Drink per dag minimaal 1,5 tot 2 liter calorievrije dranken, zoals water, koffie en thee zonder suiker. Door veel te drinken zorg je ervoor dat je lichaam de afvalstoffen kan afvoeren. Fase A duurt maximaal drie weken.

Fase B
De tweede fase leert je gezonde eetgewoontes aan, wat erg belangrijk is om een jojo-effect te voorkomen. Je wilt immers niet in je oude gewoontes terugvallen die de kilo’s terug doen keren. Je stapt langzaam over op ‘normale’ voeding. Hierbij gebruik je 3 Modifast Intensive maaltijden op een dag en daarnaast nog 1 evenwichtige caloriebeperkte maaltijd. Na dit 1 week te hebben gedaan, eet je 2 Modifast Intensive maaltijden per dag en 2 evenwichtige lichte maaltijden. Deze fase duurt in totaal 4 weken.

Fase C
Je Modifast-kuur is nu afgelopen en is het taak om op gewicht te blijven. De gezonde eetgewoontes die je in fase B aanleert, breng je hier in de praktijk. Soms kom je gewoon tijd te kort, dan bieden verschillende producten uit het brede Modifast assortiment uitkomst. Ga dan eens voor een kant-en-klare drinkmaaltijd of een lunchreep. Makkelijk en fijn voor onderweg!

Hoe werken dagvoedingvervangers?Hoe werken dagvoedingvervangers?

Hoe zit het met suikers?

Hoe zit het met suikers?Hoe zit het met suikers?

Hoe zit het met suikers?

Je hoeft je geen zorgen te maken over de suikers die in de producten van Modifast zitten. De suikers die de producten bevatten hebben een duidelijk doel. Zo hebben ze impact op de smaak, textuur en houdbaarheid van het product. Daarnaast leveren ze energie (koolhydraten) wat belangrijk is voor de werking van het lichaam. Je krijgt dus geen overbodige suikers binnen.

Eiwitten en afvallen

Eiwitten en afvallen

Eiwitten zijn erg belangrijk als je wilt afvallen. Ze zorgen namelijk voor een verzadigd gevoel. Daarnaast houden eiwitten je spieren in stand. Dit is handig bij het afvallen, want spieren gebruiken die energie, wat weer zorgt voor meer calorieverbranding. Is de Modifast Intensive Methode je te intensief? Kijk dan eens naar Modifast Protein Shape.

Eiwitten en afvallenEiwitten en afvallen

Shakes en afvallen

Shakes en afvallenShakes en afvallen

Shakes en afvallen

Eiwitshakes zijn niet altijd dagmaaltijdvervangers, maar dagmaaltijdvervangers zijn wel altijd eiwitrijk. De dagvoedingvervangers van Modifast zijn dan ook meer dan een eiwitshake en zitten boordevol met alle belangrijke voedingsstoffen die jij nodig hebt. Hoeveel je af kunt vallen met een shake is afhankelijk van of het gaat om een dagmaaltijdvervangende shake of een shake die bedoeld is als tussendoortje. Shakes zijn altijd makkelijk te bereiden. Perfect als je een drukke agenda hebt.

Alleen nog vloeibaar eten

Alleen nog vloeibaar eten

Modifast Intensive Drink en Modifast Intensive Milkshake zijn ideale dagvoedingvervangers.  Ze zijn handig te bereiden, te consumeren en te verteren. De producten van Modifast zijn met de beste zorg en kennis ontwikkeld. Je kunt de producten dan ook zonder twijfel gebruiken binnen het door Modifast ontwikkelde programma. Zo ook de vloeibare dagvoedingsvervangers. Toch raden we aan om vloeibare dagmaaltijdvervangers altijd te combineren met vast voedsel, omdat hier veel noodzakelijke voedingsstoffen inzitten. Dit is zeker voor de lange termijn het advies. Wil je langer dan twee weken alleen vloeibare maaltijden tot je nemen? Neem dan eerst contact op met je huisarts of diëtiste.

Alleen nog vloeibaar etenAlleen nog vloeibaar eten

Modifast Intensive

Zijn dagvoedingvervangers een dieet?

Zijn dagvoedingvervangers een dieet?Zijn dagvoedingvervangers een dieet?

Zijn dagvoedingvervangers een dieet?

Onze dagvoedingvervangers zijn een verantwoorde en effectieve manier van afvallen. Ze kunnen daarmee als dieet bestempeld worden. Alle Modifast producten zitten boordevol eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels. Hierdoor kom je niets tekort. Het is daarom niet nodig om hiernaast supplementen te slikken. Met Modifast kies je niet alleen voor lekkere en gezonde producten. De afslankmethodes zijn wetenschappelijk onderbouwd en helpen je voor, tijdens én na het lijnen. Zo kun je met een gerust hart afvallen en op gewicht blijven.