Afvallen met een eetschema van Modifast

Wil je graag een paar kilo afvallen maar vind je het lastig om de hele dag gezond te eten? Volg dan een van de afslankprogramma’s van Modifast. Bij deze afslankprogramma’s hoort een eetschema waarop je precies kan zien wat je mag eten. Verantwoord afvallen én een gezonde leefstijl aanleren was nog nooit zo makkelijk!

Het Intensive eetschema

Het Modifast Intensive afslankprogramma is een programma voor iedereen die snel en verantwoord veel gewicht wil verliezen. Het eetschema voor dit programma is opgebouwd uit vier fasen. Het schema begint in Fase A met vier Modifast Intensive dagvoedingvervangers per dag en eindigt in Fase D met drie gewone maaltijden en één Modifast tussendoortje. Doordat je met dit eetschema langzaam steeds een gewone maaltijd meer gaat eten, kun je langzaam wennen aan je nieuwe gezonde leefstijl.

Het Protein Shape eetschema

Het Modifast Protein Shape afslankprogramma is een programma voor levensgenieters die wel wat kilo’s willen afvallen, maar ook lekker willen blijven eten. Tijdens dit programma maak je gebruik van een eetschema van een week dat zich steeds herhaalt. Je begint met drie strikte dagen op maandag, dinsdag en woensdag, en eindigt met een soepel schema voor het weekend. Op maandag begin je dan weer van voor af aan. Doordat je bij dit eetschema strikte en soepele dagen met elkaar afwisselt, is het programma makkelijk langere tijd vol te houden.

Verschillen tussen mannen en vrouwen

In de eetschema’s van Modifast wordt onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. Mannen hebben namelijk dagelijks een grotere caloriebehoefte dan vrouwen. In de eetschema’s van de Modifast afslankprogramma’s zie je daarom verschillen tussen de maximale aantallen calorieën voor mannen en vrouwen. Mannen en vrouwen eten wel dezelfde producten, maar in andere hoeveelheden.

Kies jouw eetschema

Wil je meer weten over de Modifast eetschema’s voor mannen en vrouwen? Je vindt de uitgebreide schema’s hier:

Heb je jouw eetschema gekozen? Dan rest je nog twee dingen: boodschappen doen en beginnen met afvallen. Succes!