Intensive

Wil je op een verantwoorde wijze snel gewicht wilt verliezen? Modifast Intensive is speciaal ontwikkeld voor iedereen met deze wens. Het bestaat uit een assortiment van lekkere dagvoeding vervangers. Voor als je intensief maar verantwoord wilt lijnen.

Filter

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Intensive Drink
  € 2,46 € 2,46
  4 beschikbare smaken
  Bekijk product
 2. BEST VERKOCHTE Intensive Milkshake
  Intensive Milkshake

  Deze smaakvolle cranberry milkshake is:

  • Rijk aan eiwitten
  • Rijk aan vezels en vetarm
  • Rijk aan vitaminen en mineralen
  • 214 kcal per maaltijd
  • Snel en gemakkelijk te bereiden
  • Een totale dagvoedingvervanging
  7 beschikbare smaken
  € 21,12 € 21,12
  Bekijk product
 3. Intensive Pasta Mushrooms
  € 16,65 € 16,65
  2 beschikbare smaken
  Bekijk product
 4. Intensive Pudding
  € 21,12 € 21,12
  3 beschikbare smaken
  Bekijk product

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afvallen met het Modifast Intensive programma

Het Modifast Intensive programma is voor de echte doorzetter die flink gewicht wil verliezen. Modifast Intensive is een methode verdeeld in drie fasen. Tijdens Fase A volg je een Low Calorie Diet waarin je alle maaltijden op een dag vervangt door vier zakjes Modifast Intensive. In Fase B en C stap je langzamerhand over op gewone, gezonde voeding. Zo leer je een gezond voedingspatroon aan dat je ook makkelijk op langere termijn kan volhouden.

Vier Modifast Intensive LCD (Low Calorie Diet) producten bevatten voldoende essentiële voedingstoffen om alle hoofdmaaltijden van een dag te vervangen. We raden je aan om tijdens jouw dieet het Modifast Intensive programma te volgen. Dit programma werd ontworpen door een diëtist en duurt in totaal 6 weken.

In combinatie met de andere producten uit het Modifast Intensive programma kun je gedurende je afslankperiode voldoende afwisselen. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment. Wij hebben puddings, maaltijdrepen, warme maaltijden en drinks.

Probeer een voordeelpakket

Wil je starten met ons Modifast Intensive afslankprogramma? Dan is een voordeelpakket een goed startpunt. Er zijn verschillende pakketten die je kennis laten maken met ons assortiment. Ze verschillen in lengte van 7 tot en met 35 dagen. Zo heb je de mogelijkheid om een volledig programma te volgen.