25% korting op het gehele assortiment!

GRATIS VERZENDING VANAF € 50

Voordeelpakketten

Wil je op een verantwoorde wijze snel gewicht wilt verliezen? Modifast Intensive is speciaal ontwikkeld voor iedereen met deze wens. Het bestaat uit een assortiment van lekkere dagvoeding vervangers. Voor als je intensief maar verantwoord wilt lijnen.

Filter

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. BEST VERKOCHTE Modifast 14 Days Intensive Diet Box
  14 Days Intensive Diet Box

  Maak kennis met de heerlijke producten van Modifast Intensive. Dit voordeelpakket biedt een mix van onze favoriete shakes, puddingen, pasta's en heerlijke soepen, waarmee alle maaltijden gedurende twee weken vervangen kunnen worden. Het 14 Days Diet voordeelpakket is complete dagvoedingvervanging voor Fase A van het Modifast Intensive programma.

  • Compleet 14 dagen pakket (8 Modifast verpakkingen/ 56 maaltijden en een gratis shaker)
  • Fase A Modifast Dieet (4 maaltijden per dag)
  • Intensief afslankprogramma voor zichtbaar resultaat
  • Geen keuzestress
  • Probeer de nieuwste smaken shakes, puddingen en warme maaltijden
  • Extra voordelig geprijsd
  € 111,68 € 148,88

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afvallen met een Modifast voordeelpakket

Wil je starten met een van onze afslankprogramma’s? Dan is een voordeelpakket een goed startpunt. Er zijn verschillende pakketten die je kennis laten maken met ons assortiment.

Je kan kiezen uit pakketten voor onze Intensive en Protein Shape methode. Ze verschillen in lengte van 7 tot en met 35 dagen. Zo heb je de mogelijkheid om een volledig programma te volgen.

Of kies onze Modifast Favorites Box. Deze bevat alle favorieten in één voordeelpakket. Dit pakket bevat een mix van zowel ons Intensive assortiment, als ons Protein Shape assortiment. Zo kan je makkelijk ontdekken hoe lekker verantwoord gewicht verliezen kan zijn.

Afslanken was nog nooit zo lekker met het Modifast I Love Chocolate Diet Box! Dit pakket bevat een mix van zowel ons Intensive assortiment, als ons Protein Shape assortiment. Het bevat alles voor de echte chocoladeliefhebber!