Rustig opbouwen

Rustig opbouwenRustig opbouwen

Rustig opbouwen

Om te voorkomen dat de kilo’s er net zo hard weer aankomen als dat ze eraf gingen, is het slim om na een streng dieet geleidelijk weer normaal te gaan eten. Daarom bestaat de Modifast Intensive methode uit 3 fases, waarvan de laatste 2 fases (fase B en C) volledig in het teken staan van de overgang naar een gewoon en evenwichtig voedingspatroon. Precies wat je moet leren om jouw prachtige nieuwe gewicht te behouden. Ook vermijd je hiermee het jojo-effect.

Handige weekschema’s

Handige weekschema’s

Het gebruik van onze weekschema’s kan jou helpen bij het maken van betere en gezondere keuzes. Niet alleen tijdens het gewichtsverlies, maar vooral ook daarna. Zo stel jij eenvoudig een gezond weekmenu samen en heb je duidelijk overzicht wat je wel en niet mag eten. Je vindt in het schema ook terug wat het maximum aantal calorieën is dat je in elke fase mag nuttigen. Omdat de lichamen van mannen en vrouwen verschillen, heeft Modifast een dieet schema ontwikkeld zowel voor vrouwen, als voor mannen.

Handige weekschema’sHandige weekschema’s

Modifast Intensive

Maaltijdvervangers als hulpmiddel

Maaltijdvervangers als hulpmiddelMaaltijdvervangers als hulpmiddel

Maaltijdvervangers als hulpmiddel

Voor iedereen die snel wil afvallen is Modifast Intensive ontwikkeld. Met deze methode kun je zonder zorgen gewicht verliezen. De methode bestaat uit drie fasen. In fase A eet je 2 weken zo’n 800 kcal per dag door alle maaltijden te vervangen door 3 Modifast Intensive maaltijden. Dit zijn volwaardige dagvoedingvervangers met alle essentiële voedingsstoffen. Tijdens fase B en C ga je geleidelijk over op gewone, evenwichtige voeding en leer je jezelf een gezond voedingspatroon aan. Zo helpt Modifast jou om voorgoed afscheid te nemen van de verloren kilo’s. En dit op een overzichtelijke én verantwoorde manier.

Verleidingen weerstaan

Verleidingen weerstaan

Een gezellige borrel, een collega die trakteert of een etentje met vrienden; verleidingen zijn er altijd. Tijdens het afvallen ben je wellicht strenger voor jezelf en meer gemotiveerd, maar ook na je gewichtsverlies is het belangrijk om jouw nieuwe eetpatroon niet te vaak te laten verstoren door verleidingen. Kies daarom zoveel mogelijk voor een gezonde snack zoals rauwkost. Houd je van chocola? Probeer dan de Modifast Cereals and Chocolate Chips als verantwoord en tussendoortje. Deze biscuits zijn rijk aan eiwitten, wat je een verzadigd gevoel geeft. Zo kun je je overgeven aan een zoete verleiding én verantwoord bezig zijn.

Verleidingen weerstaanVerleidingen weerstaan