Impact op je lichaam

Impact op je lichaamImpact op je lichaam

Rustig opbouwen

Om te voorkomen dat de kilo’s er net zo hard weer aankomen als dat ze eraf gingen, is het slim om na een streng dieet geleidelijk weer normaal te gaan eten. Daarom bestaat de Modifast Intensive methode uit 3 fases, waarvan de laatste 2 fases (fase B en C) volledig in het teken staan van de overgang naar een gewoon en evenwichtig voedingspatroon. Precies wat je moet leren om jouw prachtige nieuwe gewicht te behouden. Ook vermijd je hiermee het jojo-effect.

Gewichtsoperatie

Gewichtsoperatie

Voor sommige mensen werkt het volgen van een dieet onvoldoende om een gezond gewicht te bereiken, bijvoorbeeld omdat de mate van overgewicht gewoonweg te groot is. In het uiterste geval kun je een gewichtsoperatie overwegen. Doe dit altijd in nauw overleg met een arts. Na een gewichtsoperatie is het tijdelijk niet mogelijk om (veel) vast voedsel te eten. De vloeibare dagvoedingvervangers van Modifast zijn daarom een ideale manier om lekker en gezond voedingsstoffen binnen te blijven krijgen. Denk bijvoorbeeld aan onze smakelijke soepen of een heerlijke shake. Er is keuze genoeg!

GewichtsoperatieGewichtsoperatie

Modifast Intensive

Diëten na een gastric bypass

Diëten na een gastric bypassDiëten na een gastric bypass

Diëten na een gastric bypass

Bereid jezelf voor dat het normaal is om 8 – 10% van het gewicht dat je bent afgevallen terug te krijgen. Vaak gebeurt dit in de periode van 12 maanden (na de operatie). Het is mogelijk om na een gewichtsoperatie te diëten, maar geef jezelf even de tijd. Een operatie is niet niks en het is goed om je lichaam opnieuw te leren kennen. Hoe verdraagt je lichaam de voeding die het binnenkrijgt? Kun je vet eten of ervaar je hiermee misschien problemen? Gaat het je goed af om genoeg gezond en voedzaam eten binnen te krijgen? Allemaal zaken die je eerst goed op de rit moet hebben.

Merk je echter dat je te veel aankomt, dan is het goed om aan de bel te trekken bijvoorbeeld bij een diëtist. Daarnaast kun je het Modifast Intensive programma gebruiken om de kilo’s er weer af te krijgen én jezelf weer een gezond voedingspatroon aan te leren.