Modifast Protein Shape

Lekkere, eiwitrijke producten die je helpen om in shape te raken én te blijven. Alle Protein Shape producten zijn gereduceerd in koolhydraten en bevatten slechts  ± 100 kcal per portie. Ze houden je fit, geven energie en zorgen voor het behoud en/of groei van je spiermassa. Gebruik de producten als lekker en verantwoord tussendoortje, als onderdeel van een afslankprogramma, als eiwitrijke toevoeging bij de maaltijd of na het sporten. Protein Shape voorziet je de hele dag door van een eiwitboost en past perfect bij een gezonde en actieve lifestyle!

Lekker voor je Shape

In de producten van Modifast Protein Shape spelen eiwitten de hoofdrol. Ze vormen een belangrijke factor als je gezond en fit wil zijn én blijven. Eiwitten zorgen voor behoud en groei van je spiermassa. Dat maakt eiwitten onmisbaar voor een gezonde en actieve lifestyle of tijdens een dieet. Geef je dagelijkse voeding een eiwitboost op een slimme en snelle manier met Protein Shape!

Afslanken met Protein Shape is makkelijk in te passen in je dagelijkse leven door de Protein Shape 3.2.2-methode. Dit is niet ‘zomaar’ een eiwitrijk afslankprogramma. Het geheim van de 3.2.2-methode zit ‘m in de afwisseling. Door de afwisseling van strenge en lichte dagen is het makkelijk vol te houden. 

Benieuwd? Hieronder vind je meer informatie over de Protein Shape 3.2.2-methode.

Resultaat

Makkelijk vol te houden

Beschermt spieren

Verantwoord

Ons Verhaal

Modifast is dé expert als het gaat om verantwoord en effectief afslanken. Wij bieden je niet alleen lekkere, gezonde producten en wetenschappelijk onderbouwde afslankmethodes, maar helpen je ook voor én na het lijnen.

Al 40 jaar expert
Tips & Tricks

Met deze tips en adviezen ga je goed voorbereid van start en vergroot je de kans dat je succesvol afvalt.

Meer tips & tricks