Boekweitflensjes met stroop

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):

25 g boekweitmeel
25 g bloem
snufje zout
1 ei
50 ml melk
1 el zonnebloemolie
1 el stroop

Zo maak je het:
Doe het boekweitmeel en de bloem met het snufje zout in een beslagkom. Voeg het ei en de melk toe en roer tot een glad beslag. Laat dit een half uur rusten in de koelkast. Verhit de helft van de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak van het beslag een dun flensje. Maak op deze manier ook een tweede flensje. Bestrijk ze met de stroop.

Voedingswaardes

390 kcal

Energie

14 g

Eiwitten

3 g

Verz. vet

13 g

Onv. Vet

47 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Gegratineerde aardbeien
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Griekse paprikasalade
middag middagvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Aardappelsalade met zalm
avond avondvis vis Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.