Gegratineerde polenta

Bekijk dit recept hieronder.

Aan de slag

Ingrediënten (2 personen):
polenta (maïszetmeel): 60 g
2 soeplepels slagroom light
2 theelepels Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:
De polenta aan de kook brengen. Nadat het water is opgenomen, de slagroom toevoegen.
Uitspreiden op een ovenplaat en lauw laten worden. Kleine driehoekjes uitspreiden die je op een gratineerschotel legt. Bestrooien met Parmezaanse kaas. Enkele minuten laten gratineren in de oven.

Alternatieve recepten
Tosti met geitenkaas en honing
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Kalkoen tandoori-salade met peultjes
middag middagvlees vlees Bekijk recept
Wentelteefje met gebakken appeltjes
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.