Gegratineerde polenta

Bekijk dit recept hieronder.

Aan de slag

Ingrediënten (2 personen):
polenta (maïszetmeel): 60 g
2 soeplepels slagroom light
2 theelepels Parmezaanse kaas

Bereidingswijze:
De polenta aan de kook brengen. Nadat het water is opgenomen, de slagroom toevoegen.
Uitspreiden op een ovenplaat en lauw laten worden. Kleine driehoekjes uitspreiden die je op een gratineerschotel legt. Bestrooien met Parmezaanse kaas. Enkele minuten laten gratineren in de oven.

Alternatieve recepten
Rozijnenbroodsandwich met komijnekaas
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Peer met amandel uit de oven
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Geroosterde courgette met gerookte zalm
middag middagvis vis Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen