Gegrilde portobello met blauwe kaas

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1 portobello (grote paddestoel)
1 el ongezouten cashewnoten
25 g rucola
50 g roquefort
1 el crème fraîche light
50 g gemengde sla
1 snee brood
peper en zout

Zo maak je het:
Snijd het steeltje diep uit de portobello zodat er een holte ontstaat. Pureer de cashewnoten met de rucola, roquefort en crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. Vul de portobello met dit mengsel. Zet de portobello ongeveer 5 minuten onder een hete grill. Blijf er wel bij staan om te voorkomen dat de portobello te bruin wordt. Serveer de portobello op de gemengde sla zonder dressing. Het sap van de portobello geeft de sla al een heerlijke smaak. Serveer met een snee geroosterd brood.

Voedingswaardes

350 kcal

Energie

18 g

Eiwitten

12 g

Verz. vet

9 g

Onv. Vet

23 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Gegratineerde aardbeien
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Aardappelsalade met zalm
avond avondvis vis Bekijk recept
Light saus met yoghurt of kwark/platte kaas
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.