Bekijk het recept hieronder
Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1 portobello (grote paddestoel)
1 el ongezouten cashewnoten
25 g rucola
50 g roquefort
1 el crème fraîche light
50 g gemengde sla
1 snee brood
peper en zout
Zo maak je het:
Snijd het steeltje diep uit de portobello zodat er een holte ontstaat. Pureer de cashewnoten met de rucola, roquefort en crème fraîche en breng op smaak met peper en zout. Vul de portobello met dit mengsel. Zet de portobello ongeveer 5 minuten onder een hete grill. Blijf er wel bij staan om te voorkomen dat de portobello te bruin wordt. Serveer de portobello op de gemengde sla zonder dressing. Het sap van de portobello geeft de sla al een heerlijke smaak. Serveer met een snee geroosterd brood.
350 kcal
Energie
18 g
Eiwitten
12 g
Verz. vet
9 g
Onv. Vet
23 g
KH
Energie | 350 kcal |
Eiwitten | 18 g |
Verzadigd vet | 12 g |
Onverzadigd vet | 9 g |
Koolhydraten | 23 g |