In groente gepaneerde schnitzel

met puree en rode kool

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 2 personen):
1/2 kleine prei
1/2 ui
1/2 groene paprika
1 kleine wortel
1 ei
2 ongepaneerde schnitzels à 125 g
1 el boter
1 pot (380 ml) rode kool met appeltjes
250 g kant-en-klare verse aardappelpuree
peper en zout

Zo maak je het:
Snijd de prei, ui, paprika en wortel ragfijn. Dit gaat heel makkelijk in het hakbakje van de staafmixer. Leg dit groentemengsel in een groot bord. Klop het ei met peper en zout los. Haal de schnitzels door het ei en 'paneer' beide kanten met het groentemengsel. Even goed aandrukken. Verhit de boter in de pan en bak de schnitzels in 10-12 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Verwarm in de tussentijd de rode kool en aardappelpuree. Leg op elk bord een schnitzel en vul aan met de rode kool en aardappelpuree.

Voedingswaardes

410 kcal

Energie

40 g

Eiwitten

6 g

Verz. vet

9 g

Onv. Vet

28 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Gegrilde entrecote met oreganosaus, krieltjes en broccoli
avond avondvlees vlees Bekijk recept
Pompoensoep
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Ratatouille
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.