Kabeljauw in parmaham

met gnocchi en roerbakgroente

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 2 personen):
200 g kabeljauwfilet
1 el rode pesto
2 blaadjes salie
2 plakken parmaham
150 g kant-en-klare gnocchi 
1 el olijfolie
300 g Italiaanse roerbakgroente
peper en zout

Zo maak je het:
Bestrijk de kabeljauwfilet met de rode pesto en bestrooi met peper en zout. Leg er een blaadje salie op en omwikkel de kabeljauwfilet met een plak parmaham. Leg de pakketjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Bak de pakketjes in ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 200˚C goudbruin en knapperig. Kook de gnocchi volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Verhit de olijfolie en roerbak de Italiaanse roerbakgroente in 5 minuten beetgaar. Leg een kabeljauwpakketje op een bord en serveer er de roerbakgroente en de gnocchi bij.

Voedingswaardes

330 kcal

Energie

25 g

Eiwitten

2 g

Verz. vet

8 g

Onv. Vet

34 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Pompoensoep
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Knäckebröd met sandwichspread
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Waldkornbrood met tonijn en komkommersalade
avond avondvis vis Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.