Kabeljauw met courgetteblokjes

Bekijk het recept hieronder.

Aan de slag

Ingrediënten (1 persoon):
100g kabeljauwfilet
30g ongekookte zilvervliesrijst
1/2 courgette
1 grote ui
1 eetlepel  magere kwark
Dille 
Peper
Bieslook
1 eetlepel zonnebloemolie

Bereidingswijze:
1.  Stoom of pocheer de kabeljauw in 5 minuten zonder vetstof
2.  Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking
3.  Snipper de ui fijn en snij de courgette in blokjes
4.  Verhit de zonnebloemolie en roerbak de ui en de courgetteblokjes gedurende 5 minuten
5.  Voeg de magere kwark toe aan de courgetteblokjes en laat al roerend gedurende 2 minuten opwarmen
6.  Kruid de courgette naar smaak met peper 
7.  Gebruik een kookring: maak een eerste laagje met de rijst, dan een laagje met de courgetteblokjes en leg de kabeljauwfilet bovenop
8.  Garneer het torentje met dille en bieslook

Voedingswaardes

364 kcal

Energie

31 g

Eiwitten

33 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Pittige oosterse omelet met rijst
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Wentelteefje met gebakken appeltjes
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Zalm met aardappel in de schil en broccolicrème
avond avondvis vis Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.