Kipfilet gevuld met kruidige ricotta

Bekijk het recept hieronder.

Aan de slag

Ingrediënten (1 persoon):
1 dunne kipfilet (100g)
1 plakje bacon
30g volkoren pasta
50g gekruide tomatenblokjes
50g ricotta
1 eetlepel oregano
50g gemengde sla
Een handvol verse basilicum
Peper
1 eetlepel vloeibare margarine

Bereidingswijze:
1. Breng de ricotta op smaak met oregano, basilicum en peper
2. Leg de bacon op de kipfilet en bestrijk met het ricottamengsel
3. Rol voorzichtig op en zet met een cocktailprikker vast
4. Bestrijk met vloeibare margarine en zet 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
5. Kook de pasta gaar
6. Meng de warme tomatenblokjes en fijngehakte basilicum door de pasta
7. Serveer met een gemengde salade

Voedingswaardes

446 kcal

Energie

33 g

Eiwitten

22 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Roggebrood met zalmpaté
middag middagvis vis Bekijk recept
Aardappelsalade met zalm
avond avondvis vis Bekijk recept
Mix met rode vruchten
middag middagvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.