Bekijk het recept hieronder.
Ingrediënten (1 persoon):
1 dunne kipfilet (100g)
1 plakje bacon
30g volkoren pasta
50g gekruide tomatenblokjes
50g ricotta
1 eetlepel oregano
50g gemengde sla
Een handvol verse basilicum
Peper
1 eetlepel vloeibare margarine
Bereidingswijze:
1. Breng de ricotta op smaak met oregano, basilicum en peper
2. Leg de bacon op de kipfilet en bestrijk met het ricottamengsel
3. Rol voorzichtig op en zet met een cocktailprikker vast
4. Bestrijk met vloeibare margarine en zet 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
5. Kook de pasta gaar
6. Meng de warme tomatenblokjes en fijngehakte basilicum door de pasta
7. Serveer met een gemengde salade
446 kcal
Energie
33 g
Eiwitten
22 g
KH
Energie | 446 kcal |
Eiwitten | 33 g |
Vetten | 25 g |
Koolhydraten | 22 g |
Vezels | 3 g |