Kipfilet gevuld met kruidige ricotta

Bekijk het recept hieronder.

Aan de slag

Ingrediënten (1 persoon):
1 dunne kipfilet (100g)
1 plakje bacon
30g volkoren pasta
50g gekruide tomatenblokjes
50g ricotta
1 eetlepel oregano
50g gemengde sla
Een handvol verse basilicum
Peper
1 eetlepel vloeibare margarine

Bereidingswijze:
1. Breng de ricotta op smaak met oregano, basilicum en peper
2. Leg de bacon op de kipfilet en bestrijk met het ricottamengsel
3. Rol voorzichtig op en zet met een cocktailprikker vast
4. Bestrijk met vloeibare margarine en zet 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
5. Kook de pasta gaar
6. Meng de warme tomatenblokjes en fijngehakte basilicum door de pasta
7. Serveer met een gemengde salade

Voedingswaardes

446 kcal

Energie

33 g

Eiwitten

22 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Kabeljauw in parmaham met gnocchi en roerbakgroente
avond avondvis vis Bekijk recept
Ciabatta met mozzarella
middag middagvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Aubergines gevuld met gevogelte
avond avondvlees vlees Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen