Kalkoen tandoori-salade met peultjes

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
75 g kalkoenfilet, in reepjes
1/2 el tandoorikruiden
100 g peultjes
1 el sojasaus
1/2 tl gemberpoeder
2 el olijfolie
1 teentje knoflook, geperst
1 rood pepertje, zaad en zaadlijsten verwijderd, in ringetjes
1 lente-uitje, in ringetjes
1 el ongezouten cashewnoten
1 el fijngesneden koriander
peper en zout

Zo maak je het:
Bestrooi de kalkoenfilet met de tandoorikruiden en laat dit 10 minuten intrekken. Kook de peultjes in 5 minuten beetgaar. Afspoelen onder koud stromend water en laten uitlekken. Meng de sojasaus met de gemberpoeder, één eetlepel olijfolie en de knoflook tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de resterende olijfolie en roerbak de kalkoenreepjes in 10 minuten bruin en gaar. Schep peultjes, pepertje, lente-uitje, cashewnoten en dressing door elkaar. Schep de salade op een bord en schep er de kalkoenreepjes op. Bestrooi met de koriander.

Voedingswaardes

380 kcal

Energie

23 g

Eiwitten

4 g

Verz. vet

21 g

Onv. Vet

15 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Roerei met brood en tomaat
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Peer met amandel uit de oven
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
In groente gepaneerde schnitzel met puree en rode kool
avond avondvlees vlees Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.