Ricotta met grapefruit en peer

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1 grapefruit, gehalveerd
1 peer
50 g ricotta
100 ml magere yoghurt
1 el honing

Zo maak je het:
Schil de grapefruit dik en snijd het vruchtvlees tussen de vliezen uit. Schil de peer, snijd hem in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd in dunne parten. Klop de ricotta met de yoghurt en honing los. Schep dit in een schaaltje en verdeel de grapefruit/pompelmoes en peer erover.

Voedingswaardes

300 kcal

Energie

16 g

Eiwitten

7 g

Verz. vet

3 g

Onv. Vet

37 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Roggebrood met zalmpaté
middag middagvis vis Bekijk recept
Tosti met geitenkaas en honing
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Aubergines gevuld met gevogelte
avond avondvlees vlees Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.