Rosbiefrolletjes met tonijnsaus

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1/2 blikje tonijn op water, uitgelekt
1 el kappertjes, uitgelekt
1 el citroensap
1/2 el magere kwark
1 tl gedroogde tijm
6 plakjes rosbief (vleeswaren)
1/4 komkommer, in lange smalle reepjes
1 kleine wortel, in lange smalle reepjes
1/4 rode paprika, in lange smalle reepjes
peper en zout

Zo maak je het:
Pureer de tonijn, kappertjes, citroensap, kwark/platte kaas en tijm. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de reepjes komkommer, wortel en paprika over de plakjes rosbief en rol deze op. Leg ze op een bord en schep er de tonijnsaus over.

Voedingswaardes

290 kcal

Energie

49 g

Eiwitten

3 g

Verz. vet

3 g

KH

10 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Salade met groene boontjes en paprika
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Knäckebröd met sandwichspread
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Thaise wokschotel met kokos en garnalen
avond avondvis vis Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.