Bekijk het recept hieronder
Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1/2 blikje tonijn op water, uitgelekt
1 el kappertjes, uitgelekt
1 el citroensap
1/2 el magere kwark
1 tl gedroogde tijm
6 plakjes rosbief (vleeswaren)
1/4 komkommer, in lange smalle reepjes
1 kleine wortel, in lange smalle reepjes
1/4 rode paprika, in lange smalle reepjes
peper en zout
Zo maak je het:
Pureer de tonijn, kappertjes, citroensap, kwark/platte kaas en tijm. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de reepjes komkommer, wortel en paprika over de plakjes rosbief en rol deze op. Leg ze op een bord en schep er de tonijnsaus over.
290 kcal
Energie
49 g
Eiwitten
3 g
Verz. vet
3 g
KH
10 g
KH
Energie | 290 kcal |
Eiwitten | 49 g |
Verzadigd vet | 3 g |
Onverzadigd vet | 3 g |
Koolhydraten | 10 g |