voor 2 personen
Dit heb je nodig (voor 2 personen):
200 g spaghetti
1 el olijfolie
1 sjalotje, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode paprika, in stukjes
1 courgette, in stukjes
250 g zeevruchten
peper en zout
Zo maak je het:
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Afgieten en afspoelen onder koud water. Zet tot gebruik in koud water weg. Verhit de olijfolie en fruit het sjalotje 3 minuten zonder dat het bruin wordt. Voeg de knoflook, paprika en courgette toe en bak deze 5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af, voeg deze toe aan het groentemengsel en warm de spaghetti 5 minuten al omscheppend mee. Voeg de laatste 2 minuten de zeevruchten toe.
590 kcal
Energie
40 g
Eiwitten
2 g
Verz. vet
6 g
Onv. Vet
90 g
KH
Energie | 590 kcal |
Eiwitten | 40 g |
Verzadigd vet | 2 g |
Onverzadigd vet | 6 g |
Koolhydraten | 90 g |