Spaghetti met zeevruchten

voor 2 personen

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 2 personen):
200 g spaghetti
1 el olijfolie
1 sjalotje, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode paprika, in stukjes
1 courgette, in stukjes
250 g zeevruchten
peper en zout

Zo maak je het:
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Afgieten en afspoelen onder koud water. Zet tot gebruik in koud water weg. Verhit de olijfolie en fruit het sjalotje 3 minuten zonder dat het bruin wordt. Voeg de knoflook, paprika en courgette toe en bak deze 5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af, voeg deze toe aan het groentemengsel en warm de spaghetti 5 minuten al omscheppend mee. Voeg de laatste 2 minuten de zeevruchten toe.

Voedingswaardes

590 kcal

Energie

40 g

Eiwitten

2 g

Verz. vet

6 g

Onv. Vet

90 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Gevulde paprika's met quorn en komkommersalade
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Zalm met aardappel in de schil en broccolicrème
avond avondvis vis Bekijk recept
Tonijnsandwich
middag middagvis vis Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.