Spaghetti met zeevruchten

voor 2 personen

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 2 personen):
200 g spaghetti
1 el olijfolie
1 sjalotje, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode paprika, in stukjes
1 courgette, in stukjes
250 g zeevruchten
peper en zout

Zo maak je het:
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Afgieten en afspoelen onder koud water. Zet tot gebruik in koud water weg. Verhit de olijfolie en fruit het sjalotje 3 minuten zonder dat het bruin wordt. Voeg de knoflook, paprika en courgette toe en bak deze 5 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Giet de spaghetti af, voeg deze toe aan het groentemengsel en warm de spaghetti 5 minuten al omscheppend mee. Voeg de laatste 2 minuten de zeevruchten toe.

Voedingswaardes

590 kcal

Energie

40 g

Eiwitten

2 g

Verz. vet

6 g

Onv. Vet

90 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Light saus met yoghurt of kwark/platte kaas
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Stokbroodje gezond
middag middagvlees vlees Bekijk recept
Spaghetti met tomaten/basilicumsaus
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.