Spinaziepotje met ei

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
75 g verse spinazieblaadjes
25 g magere spekreepjes
1 el magere melk
1 ei
1 bruin broodje
peper en zout

Zo maak je het:
Breng een pan met een bodempje water aan de kook en doe de spinazie erin. Als de spinazie geslonken is, afgieten en heel goed laten uitlekken. Snijd de spinazie grof. Verhit een pan met antiaanbaklaag en bak de spekjes uit. Schep ze door de spinazie en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de spinazie over een ovenvast schaaltje en schenk er de melk over. Breek er een eitje boven. Zet het schaaltje in een grote schaal en vul deze tot de rand met water. Zet de schaal 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 220˚C tot het ei is gestold. Lekker 'leeg lepelen' met het broodje.

Voedingswaardes

300 kcal

Energie

20 g

Eiwitten

5 g

Verz. vet

10 g

Onv. Vet

22 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Mix met rode vruchten
middag middagvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Varkenshaasje met paprikasaus
avond avondvlees vlees Bekijk recept
Gegrilde kalkoenfilet
avond avondvlees vlees Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.