Thaise wokschotel met kokos en garnalen

Hoofdgerecht voor 2 personen
Bereidingstijd: 15 minuten

Aan de slag

Ingrediënten

60 gram eiermie 
1 groene peper
1 rode paprika
1 groene paprika 
8 bosuitjes (BE: pijpajuin)
1 eetlepel olie
½ theelepel gemberpoeder
150 g taugé (BE: sojascheuten)
200 g roze garnalen*
75 ml kokosmelkzout
2-4 lepels ProtiPlus Eiwitten
paar toefjes verse koriander
1 limoen
* voor vegetariërs: omelet

Bereiding
Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de peper en de paprika’s schoon en snij deze in repen. Maak de bosuitjes schoon en halveer deze stukjes van 5-10 centimeter. Verhit de olie in een wok en bak de peper en de paprika 2 minuten, voeg de bosui, gemberpoeder, taugé en garnalen toe. Bak het geheel nog 2 minuten. Schenk de kokosmelk bij de groente. Pers de helft van de limoen uit en schenk dit bij de groenten. Maak op smaak met een beetje zout. Knip de koriander fijn. Schep de ProtiPlus Eiwitten door het gerecht (1-2 lepels per persoon). Serveer met de mie, koriander en een partje limoen.

Voedingswaardes

530 kcal

Energie

51 g

Eiwitten

31 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Ciabatta met mozzarella
middag middagvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Knäckebröd met sandwichspread
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Salade met groene boontjes en paprika
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.