Tortillawrap met chili con carne

voor 2 personen

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 2 personen):
1 el olijfolie
100 g rundergehakt
1 klein blikje maïs (150 g), uitgelekt
1 blikje kidneybonen (200 g), afgespoeld en uitgelekt
2 el tacokruiden
1/2 pak (=250 g) gezeefde tomaten
4 kleine tortillawraps
4 el salsasaus
1/4 krop ijsbergsla, in reepjes
4 el geraspte kaas
peper en zout

Zo maak je het:
Verhit de olijfolie en bak het gehakt los. Schep de maïs, kidneybonen en tacokruiden erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schenk de gezeefde tomaten erbij en laat 3 minuten zachtjes pruttelen. Verwarm de tortillawraps in de oven of magnetron. Bestrijk de wraps met de salsasaus en verdeel de sla erover. Schep er de chili op, bestrooi met de geraspte kaas en rol ze op.

Voedingswaardes

560 kcal

Energie

27 g

Eiwitten

12 g

Verz. vet

12 g

Onv. Vet

59 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Tosti met geitenkaas en honing
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Pittig gekookte mosselen met mosterdsausje
avond avondvis vis Bekijk recept
Salade met groene boontjes en paprika
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.