Visfilet in papillot

Probeer het gerecht visfilet in papillot op een bedje van spinazie hieronder!

Aan de slag

Ingrediënten (2 personen):

2 witte visfilets
500 g diepgevroren spinazie
zout, peper

Bereidingswijze: 
De oven voorverwarmen op stand 6 (180°C). De spinazie in een pan leggen. Kruiden en met deksel laten ontdooien op een zacht vuurtje. Twee stukjes vetvrij papier of aluminiumfolie uitknippen: de helft van de spinazie en de visfilet op elk vierkant leggen en kruiden met peper en zout. Hermetisch afsluiten, op de ovenschaal leggen en twintig minuten laten bakken. Lekker met een sausje van kwark, citroen en dille.

Alternatieve recepten
Wortel-sinaasappelsoep met pasta
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Waldkornbrood met tonijn en komkommersalade
avond avondvis vis Bekijk recept
Ricotta met grapefruit en peer
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.