Waldkornbrood met tonijn en komkommersalade

Bekijk het recept hieronder!

Aan de slag

Ingrediënten (1 persoon): 

1/2 blikje tonijn op eigen nat 
2 sneetjes waldkornbrood 
1/4 komkommer
peper 
1 eetlepel olijfolie
1/2 citroen
1 koffielepel mosterd
50g magere kwark
1 eetlepel dille

Bereidingswijze:
1.     Meng de olie met het citroensap, de mosterd en de kwark
2.     Breng verder op smaak met peper en dille
3.     Schil en ontpit de komkommer en snij deze in fijne plakjes
4.     Roer de komkommer door de dressing 
5.     Laat de tonijn goed uitlekken en verdeel in stukjes
6.     Beleg het brood met tonijn en de komkommersalade

Voedingswaardes

316 kcal

Energie

24 g

Eiwitten

27 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Gegrilde entrecote met oreganosaus, krieltjes en broccoli
avond avondvlees vlees Bekijk recept
Boekweitflensjes met stroop
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Roerei met brood en tomaat
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.