Wortelen met peterselie

Zo maak je het avondgerecht met wortelen.

Aan de slag

Ingrediënten (voor 2 personen):

500g wortelen
2 teentjes knoflook
Peterselie, zout, peper.

Bereidingswijze:
1.  Kook de in schijfjes gesneden wortelen gaar met stoom.
2.  Hak de knoflook en peterselie fijn en gril deze lichtjes in een warme anti-aanbakpan.
3.  Voeg de wortelschijfjes toe en roer alles goed om.

Alternatieve recepten
Visfilet in papillot
avond avondvis vis Bekijk recept
Kalkoen tandoori-salade met peultjes
middag middagvlees vlees Bekijk recept
Varkenshaasje met paprikasaus
avond avondvlees vlees Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.