Wortelen met peterselie

Zo maak je het avondgerecht met wortelen.

Aan de slag

Ingrediënten (voor 2 personen):

500g wortelen
2 teentjes knoflook
Peterselie, zout, peper.

Bereidingswijze:
1.  Kook de in schijfjes gesneden wortelen gaar met stoom.
2.  Hak de knoflook en peterselie fijn en gril deze lichtjes in een warme anti-aanbakpan.
3.  Voeg de wortelschijfjes toe en roer alles goed om.

Alternatieve recepten
Pittige frisse salade met kip en kruiden
middag middagvlees vlees Bekijk recept
Kabeljauw met courgetteblokjes
ochtend ochtendvis vis Bekijk recept
Pittig gekookte mosselen met mosterdsausje
avond avondvis vis Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.