Wortelen met peterselie

Zo maak je het avondgerecht met wortelen.

Aan de slag

Ingrediënten (voor 2 personen):

500g wortelen
2 teentjes knoflook
Peterselie, zout, peper.

Bereidingswijze:
1.  Kook de in schijfjes gesneden wortelen gaar met stoom.
2.  Hak de knoflook en peterselie fijn en gril deze lichtjes in een warme anti-aanbakpan.
3.  Voeg de wortelschijfjes toe en roer alles goed om.

Alternatieve recepten
Kwark/platte kaas met muesli en fruit
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Snelle spinaziesoep
middag middagvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Zacht broodje met kipsalade
middag middagvlees vlees Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.