Shop

Ontdek hier het volledige assortiment van Modifast! Lekker en makkelijke maaltijden, eiwitrijke producten en supplementen die je helpen de calorie-inname te beperken en gewicht te verliezen.

49 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Modifast is dé expert als het gaat om verantwoord en effectief afslanken. Wij bieden je lekkere, gezonde producten en wetenschappelijk onderbouwde afslankmethodes en helpen je ook voor én na het lijnen. Modifast gaat samen met jou voor een goede voorbereiding, ondersteunt je met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips én helpt je op moeilijke momenten.

Modifast Intensive programma, voor de echte doorzetter

Het Modifast Intensive programma is voor de echte doorzetter die flink gewicht wil verliezen. Modifast Intensive is een methode verdeeld in drie fasen. Waarin je langzamerhand overstapt op gewone, gezonde voeding. Zo leer je een gezond voedingspatroon aan dat je ook makkelijk op langere termijn kan volhouden.

In combinatie met de andere producten uit het Modifast Intensive programma kun je gedurende je afslankperiode voldoende afwisselen. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment. Wij hebben puddings, maaltijdrepen, warme maaltijden en drinks.

Afvallen met het Modifast Protein Shape programma

Het Modifast Protein Shape programma is er voor de levensgenieter die graag een afwisselend dieet volgt. In de Protein Shape 3.2.2 methode zijn de shakes, puddings en repen een onderdeel van je maaltijd. Dit vul je aan met groenten naar keuze en magere melkproducten. Hierdoor krijg je alle eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen binnen die je dagelijks nodig hebt.

Dit programma is meerdere weken te volgen, waarbij je elke week opnieuw afwisselende fases doorloopt. Je wisselt drie strenge dagen af met twee minder strenge dagen, terwijl je in het weekend lichte maaltijden kunt eten. Door deze afwisseling kan je het programma makkelijker volhouden. Bovendien leer je jezelf tijdens het afvallen een gezond voedingspatroon aan.

Probeer een voordeelpakket

Wil je starten met een van onze programma? Dan is een voordeelpakket een goed startpunt. Er zijn verschillende pakketten die je kennis laten maken met ons assortiment. Ze verschillen in lengte van 7 tot en met 35 dagen. Zo heb je de mogelijkheid om een volledig programma te volgen.