Alle beweging is goed voor je

Alle beweging is goed voor jeAlle beweging is goed voor je

Verantwoord gewicht verliezen

Wat jouw doel ook is, beweging is altijd goed voor je. Het stimuleert de stofwisseling en houdt je fit en energiek. Het goede nieuws is dat alle beetjes helpen. Probeer ‘bewegen’ daarom meer in te passen in je dagelijks leven door vaker bewust andere keuzes te maken. Neem de trap nemen in plaats van de lift, pak vaker de fiets in plaats van de auto en maak een paar keer per week een (korte) wandeling. Op een gegeven moment weet je niet beter, dan dat je dit altijd al zo hebt gedaan.

Europese regelgeving

Afvallen en sporten

Als je veel gewicht wilt verliezen, vraagt dat om een intensievere manier sporten. Naast de dagelijkse beweging zul je dan ook sportmomenten voor jezelf moeten inplannen, het liefst 2 á 3 keer per week met idealiter steeds een dag ertussen. Wanneer je niet gewend bent om veel te sporten, is het belangrijk om zowel de frequentie, als de intensiteit rustig op te bouwen. Zo voorkom je blessures en houd jij het beter vol. De meeste sportscholen denken graag met je mee. Geen fan van de sportschool? Je kunt ook zelf aan de slag gaan door bijvoorbeeld buiten te gaan wandelen of probeer Nordic walking eens. Hier vind je fijne oefeningen die je lekker thuis op je gemak kunt doen.

Afvallen en sportenAfvallen en sporten

Modifast Intensive

Vetverbranding omhoog

Vetverbranding omhoogVetverbranding omhoog

Vetverbranding omhoog

Hoe meer je beweegt, hoe meer energie en dus calorieën je lichaam verbruikt. Wanneer je lichaam niet alle calorieën verbrandt, wordt het energieoverschot vaak omgezet in vet. Vooral spieren zijn echte energievreters en het is slim om juist deze aan te spreken tijdens het sporten. Krachtoefeningen vragen veel van je spieren, je zou kunnen zeggen dat je ze eigenlijk een beetje stuk maakt tijdens het sporten. Het herstellen ervan, ook wel te herkennen aan spierpijn na het sporten, kost energie.

Sporten in combinatie met Modifast LCD

Sporten in combinatie met Modifast LCD

Ook tijdens het Modifast LCD programma raden we aan om te sporten. Door fysieke beweging aan de energiebehoefte toe te voegen, wordt het gebruik van opgeslagen energie hoger. En dat is nu precies de reden waarom sport ten zeerste wordt aangeraden voor zowel gewichtsverlies, als gewichtsbehoud. Onze producten zitten boordevol eiwitten, vezels en vitamine; alles wat je lichaam nodig heeft. Wat dacht je van onze kant-en-klare drinkmaaltijd of lunchreep? Ideaal om mee te nemen in je sporttas!

Vond je dit inspirerend? Kijk dan eens op onze blogpagina. Hier vind je alles over afvallen, bewegen én lekkere, verantwoorde recepten.

Sporten in combinatie met Modifast LCDSporten in combinatie met Modifast LCD