Eet niet te zout

Veel mensen krijgen teveel zout binnen. Zeker in kant-en-klare producten zit veel zout. Teveel zout is niet goed voor je hart en de nieren. Wees daarom zuinig met het zoutvaatje en breng je gerechten liever op smaak met (verse) kruiden zoals basilicum, bieslook, tijm, kerrie, paprikapoeder, oregano, knoflook, dille, peper, enz. Door verschillende combinaties van kruiden uit te proberen, kom je tot de meest verrassende smaakaccenten.


Tip:
Kweek verse kruiden in potten in de vensterbank, op het balkon of in de tuin. Lekker en voordeliger dan dat je ze iedere keer in de supermarkt moet kopen.

Lekker en gezond eten

Lekker en gezond eten kunnen prima samengaan. Op deze pagina vind je veel informatie en tips over slank eten en koken! Ook handig als je éénmaal op gewicht bent!

Terug naar Lekker en gezond eten
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.