MODIFAST Detox Ultra

Detox Ultra

Detox Ultra

Uitverkocht
Uitverkocht
Gewicht 300 ml
€ 39,25

Over het product

Modifast Detox Ultra is een voedingssupplement op basis van plantenextracten dat bijdraagt aan het ontgiftingsproces van het lichaam en de spijsvertering bevordert. Los dagelijks de inhoud van twee ampullen op in een glas water of vruchtensap. Neem één dosis in de ochtend en één dosis in de middag. 

 • Voedingssupplement voor gewichtsbeheersing
 • Stimuleert het ontgiftingsproces  
 • Bevordert de spijsvertering
 • Plantaardig
 • Eén doosje bevat ampullen voor een kuur van 10 dagen

 

Modifast Detox Ultra is een plantaardig voedingssupplement op basis van Cactinea, berk, javathee en vlier. De ampullen bevatten een vloeistof die opgelost dient te worden in water, waardoor de Detox Ultra makkelijk in te nemen is.

Cactinea

Cactinea is een natuurlijk extract uit de cactusvrucht van de Opuntia Ficus Indica. Deze cactusvrucht bevat een hele hoge dosering antioxidanten die een een positieve bijdrage leveren aan het ontgiftingsproces van het lichaam.

Berk

De berk herken je aan zijn witte bast. De berk wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege zijn gezondheidsvoordelen. Zo heeft de boom een zuiverende werking en kan hij bijdragen aan gewichtsverlies. De berk is een echte krachtpatser in de Modifast Detox Ultra.

Javathee

Javathee is een theesoort die in Indonesië groeit, in Nederland kennen we de plant als kattensnor. De blaadjes van deze plant zijn ware gezondheidsbommetjes. Ze bevatten onder andere ijzer, magnesium en kalium en staan bekend om hun vochtafdrijvende kwaliteiten en om hun positieve werking op de nieren en de blaas. We hebben hem in de Detox Ultra opgenomen omdat hij helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en het verlagen van de bloedsuikerspiegel.

Vlier

De vlier kennen we in Nederland vooral van de witte bloesems en de zwarte besjes. Beide onderdelen van de plant hebben een geneeskrachtige werking. De vlier heeft een antibacteriële en antivirale werking, bevordert het afvoeren van afvalstoffen via de urine en bevat veel antioxidanten. Hierdoor draagt de vlier bij aan het ontgiften van het lichaam.

Gezonde levensstijl

Voedingssupplementen zoals Modifast Detox Ultra kunnen een hulpmiddel zijn bij het behouden van een gezond gewicht, maar het is geen wondermiddel. Een gezond gewicht bereiken en behouden doe je voornamelijk door gezond te eten en voldoende te bewegen. Ga je een supplement gebruiken? Zorg dan dat je daarnaast een gezond eetpatroon aanhoudt, veel beweegt en voldoende water drinkt.

 • Hoe te gebruiken

  Los 1 ampul op in een glas water of sap naar keuze. Neem 1 dosis 's ochtends en 1 dosis 's middags. Shudden voor gebruik.

  Duur: 10 dagen, kan meermaals herhaald worden.

 • Ingredienten en allergenen

  Appelconcentraat (Malus domestica), water, blauwe bosbes concentraat (Vaccinium myrtillus), Cacti-Nea (poeder van vijgcactusvrucht (Opuntia ficus-indica)), vloeibaar extract van de bloem van gewone vlier (Sambucus nigra), droogextract van ruwe berk blad (Betula pendula), droogextract van javaanse niertheeblad (Orthosiphon artistatus), droogextract van heermoesstengels (Equisetum arvense), bewaarmiddel: kaliumsorbaat, voedingszuur: citroenzuur