De meesten van ons kennen het wel: je komt thuis na een zware dag op kantoor en trakteert jezelf op een reep chocolade omdat je vindt dat je die wel verdiend hebt. Dat hoeft geen groot probleem te zijn, als dat incidenteel voorkomt en je het bij een klein stukje chocolade houdt. Maar als het regelmatig gebeurt en je na die reep chocolade ook nog een zak chips eet en een schaaltje ijs naar binnen lepelt, dan zou er weleens sprake kunnen zijn van emotie-eten.

Lees het artikel

We weten allemaal dat afvallen geen eitje is. Het vergt doorzettingsvermogen, motivatie en een flinke dosis zelfdiscipline. En laten we eerlijk zijn, soms kan het behoorlijk uitdagend zijn om die motivatie vast te houden. Maar geen zorgen, vandaag delen we wat praktische tips om je te helpen gemotiveerd te blijven tijdens het afvallen. Dus laat die rugzak vol goede moed maar aantrekken, we gaan ervoor! 

Lees het artikel

Gefeliciteerd! Je hebt de beslissing genomen om aan je gewichtsverliesreis te beginnen. Maar voordat je vol enthousiasme de gym induikt en al je favoriete snacks vaarwel zegt, laten we even stilstaan bij het stellen van realistische doelen. Want laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal weleens die go-big-or-go-home mentaliteit gehad en uiteindelijk toch gefaald. Geen paniek, Modifast staat klaar om je te helpen met 5 slimme tips om realistische doelen te stellen bij gewichtsverlies. Laten we beginnen! 

Lees het artikel

Bij Modifast zijn we groot fan van eiwitten. Ze zitten dan ook volop in al onze producten, zowel in de producten van het Protein Shape afslankprogramma als in de producten van het Intensive afslankprogramma. Maar waarom zijn wij zo’n fan van deze voedingsstof? En hoe draagt eiwitrijke voeding bij aan afvallen? Dat vertellen we je in deze blog.

Lees het artikel

Naarmate je ouder wordt, veranderen er dingen in je lichaam. Als je de 40 gepasseerd bent, kunnen deze veranderingen ervoor zorgen dat je gewicht toeneemt. Waar je eerder geen probleem had met op gewicht blijven, zie je er nu opeens steeds een kilootje bij komen. Waarom gebeurt dat? En hoe kom je weer van die kilo’s af? In deze blog vertellen we je alles over afvallen na je 40e.

Lees het artikel

Het kerstdiner is voor veel mensen een moment om naar uit te kijken. Al weken van tevoren begin je met het plannen ervan, zodat je op kerstavond of eerste kerstdag een feestelijke tafel vol heerlijke gerechten kan presenteren. De hele familie zit samen aan tafel en tegen de tijd dat de laatste wijnfles leeg is en het toetje op is, zit iedereen helemaal vol. Maar wat als je niet wil aankomen tijdens de feestdagen? Wat als je niet zoveel mag, kan of wil eten? Geen paniek, in deze blog geven we je tips voor een lekker en gezond kerstdiner.

Lees het artikel

December is over het algemeen niet de makkelijkste maand om op gewicht te blijven. De pepernoten vliegen je (soms letterlijk) om de oren, overal krijg je kerstkransjes aangeboden bij de koffie en de winkels liggen vol met gevulde speculaas, kerststol en feestelijk gebak. Zelfs voor de meest gedisciplineerden onder ons zijn de verleiding moeilijk te weerstaan. In deze blog geven we je een paar tips om je low calorie dieet vol te houden tijdens de feestdagen.

Lees het artikel

Afvallen met shakes is een populaire afslankmethode. We schreven eerder al een blog over de voordelen van het afvallen met shakes. In deze blog vertellen we je wat meer over de verschillende soorten shakes waaruit je kan kiezen en waar je op moet letten bij het kiezen van een shake. Zo kun jij een goede keuze maken als je op zoek bent naar shakes die je helpen af te vallen.

Lees het artikel