Rustig opbouwen

Verantwoord gewicht verliezenVerantwoord gewicht verliezen

Verantwoord gewicht verliezen

Op een verantwoorde manier gewicht verliezen betekent dat het op een veilige manier gebeurt en dat het is gericht op een blijvend resultaat. Met Modifast Intensive hoef je dan ook niet bang te zijn voor het gevreesde jojo-effect. Dat komt vooral doordat tweederde van het programma is gericht op de overgang naar een gezond voedingspatroon dat je makkelijk vol kunt houden.

Europese regelgeving

Europese regelgeving

Verantwoord en veilig zijn jouw sleutelwoorden als je serieus gewicht wilt verliezen. Alle producten van Modifast voldoen aan de eisen en Europese regelgeving, die door de EFSA  (Europeas Food Safety Authority) zijn opgesteld voor maaltijdvervangers om gewichtsverlies of -behoud te bereiken. Bovendien zijn maaltijdvervangers de enige afslankproducten waarvan de doeltreffendheid op het gewichtsverlies is erkend door de Europese regelgeving. Kijk voor meer informatie op de website van de EFSA.

Europese regelgevingEuropese regelgeving

Modifast Intensive

Gebruik en risico’s

Gebruik en risico’sGebruik en risico’s

Gebruik en risico’s

Modifast Intensive is een afslankprogramma dat is opgesteld voor een duur van 6 weken en is opgedeeld in 3 fases. Wanneer je fase A of B langer vol wilt houden, raden we je aan om eerst contact op te nemen met je huisarts. Aan het gebruik van Modifast Intensive zijn geen risico’s verbonden. Wel is het goed om de volgende zaken te weten:  

Modifast & medicijnen
Overleg bij gebruik van medicijnen en gezondheidsproblemen steeds met je huisarts alvorens te starten met een Modifast Intensive kuur en volg de adviezen op. Je huisarts kan nagaan of er een medische reden is om Modifast niet te gebruiken.

 

Modifast & gebruik kinderen
De producten van Modifast zijn niet bedoeld voor kinderen en tieners. Het is altijd een goed idee om voor vragen over het gebruik van Modifast je huisarts te raadplegen.

 

Modifast & zwangerschap
Tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding raden we af om welk dieet dan ook te volgen, dus ook Modifast Intensive.

Starten met Modifast

Starten met Modifast

Wil jij na het lezen van dit artikel starten met het Modifast Intensive programma? Op onze website staat alles wat je moet weten, van de inhoud van het programma, handige weekschema’s en een fijn overzicht van alle producten. Succes!

Starten met ModifastStarten met Modifast