Afvallen met Modifast Protein Shape

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque sagittis pellentesque dolor viverra mattis. Praesent porttitor eros tellus, sit amet consectetur purus mattis vitae. Sed urna enim, sollicitudin sed urna at, ultricies ornare diam.

Ben je een levensgenieter?

Modifast Protein ShapeModifast Protein Shape

Ben je een levensgenieter?

Wil je graag afwisseling in je dieet en in het weekend normaal (licht) eten? Start dan met de Protein Shape 3.2.2 methode.

Het is een minder intensieve manier van afvallen met veel afwisseling en wat je kan herhalen totdat je het gewenste gewicht hebt bereikt. De Protein Shape 3.2.2 methode is een eiwitrijk afslankprogramma waarbij de Protein Shape shakes, puddingen en repen een onderdeel van je maaltijd zijn, die je zelf aanvult met groenten naar keuze en magere melkproducten, zoals kwark of yoghurt. Hiermee krijg je alle eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen binnen die je dagelijks nodig hebt. De Protien Shape methode onderscheidt zich van andere eiwitrijke afslankprogramma’s doordat de calorie-inname in een week meermaals verandert. Je kan het programma meerdere weken volgen, waarbij je elke week opnieuw afwisselende fases doorloopt. Je wisselt drie strenge dagen af met twee minder strenge dagen, terwijl je in het weekend lichte maaltijden kunt eten. Door deze afwisseling is het makkelijk vol te houden en leer je jezelf tijdens het afvallen een gezond voedingspatroon aan.

Bekijk hieronder de fases.

Hoe het werkt

Afvallen met Modifast Protein ShapeAfvallen met Modifast Protein Shape

Hoe het werkt

De Protein Shape 3.2.2 methode is perfect als je geleidelijk wilt afvallen en van afwisseling houdt! Het is eenvoudig in te passen in je dagelijks leven en makkelijk vol te houden. Bekijk hier de 3 fases van deze methode.

Aanvalsfase

Tijdens de aanvalsfase op maandag, dinsdag en woensdag eet je 3 maaltijden per dag bestaande uit: Protein Shape milkshakes en puddingen, aangevuld met magere melkproducten zoals yoghurt of kwark. Daarnaast kun je 2 keer per dag bij je maaltijd kiezen uit vele soorten groenten. Je kunt ze rauw eten in de vorm van een salade of kook ze en maak een lekkere soep. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Belangrijk is dat je tijdens deze dagen veel water drinkt, minimaal 1,5 tot 2 liter. Zo zorg je ervoor dat je lichaam de afvalstoffen kan afvoeren, die bij het afvallen vrijkomen.

Progressieve fase

Donderdag en vrijdag zijn de lichtere dagen. Op donderdag neem je 2 Protein Shaps milkshakes of puddingen in combinatie met groenten en magere melkproducten. 's Avonds kook je een lekkere, lichte maaltijd met rijst, pasta of aardappelen. Op vrijdag neem je 1 Protein Shape milkshake of pudding in combinatie met groenten en een mager melkproduct. Je lunch en avondmaaltijd kan je nu zelf samenstellen. Bekijk onze receptenpagina voor inspiratie.

Normalisatie fase

Tijdens het weekend kan je ontspannen en mag je genieten van 3 gewone lichte maaltijden. Heb je tussen de maaltijden door zin in een snack? Neem dan een eiwitrijke Protein Shape repen.

Bekijk en download hier het volledige Modifast Protein Shape schema.

 

Meest verkocht

Modifast Toast met ham courgette knoflook

Een heerlijk warm en lekker broodje, met gedroogde of gerookte ham, courgette, paprika en tomaten, dat wordt gegrild in een sandwichgrill of met een wafelijzer.

Lees het artikel

Het is algemeen bekend dat overgewicht niet gezond is. Maar ook ondergewicht is niet goed voor je gezondheid. Het is ook weer niet zo dat je alleen met een superstrak lichaam en kledingmaat S een gezond gewicht kan hebben. Met wat extra rondingen kun je nog prima een gezond gewicht hebben. Wil je weten wat jij mag wegen voor je lengte en leeftijd? Of wil je graag een gezond gewicht bereiken en behouden? Dan ben je bij Modifast aan het juiste adres.

Lees het artikel

Wat ons betreft is jouw ideale gewicht het gewicht waarmee jij je het lekkerst in je vel voelt. Maar dat is waarschijnlijk niet het antwoord waarnaar je op zoek bent als je deze blog leest. Daarom zullen we je in deze blog wat meer vertellen over wat een gezond gewicht is en hoe je dat gewicht bereikt en behoudt.

Lees het artikel

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds duidelijker dat afvallen voor een operatie de kans op problemen tijdens de operatie en complicaties na de operatie. Een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat het lichaam de operatie beter kan doorstaan en dat het herstel voorspoedig gaat. Het Modifast Intensive afslankprogramma helpt je om verantwoord af te vallen voor een operatie.

Lees het artikel

Our star product

Discover the box with our teams

New receipe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque sagittis pellentesque dolor viverra mattis. Praesent porttitor eros tellus, sit amet consectetur purus mattis vitae. Sed urna enim, sollicitudin sed urna at, ultricies ornare diam.

Related products