Wil je een paar kilo afvallen maar heb je een enorme hekel aan sporten? Of ben je vanwege een blessure of beperking niet in staat om te sporten? Afvallen zal voor jou misschien wat meer tijd en discipline vergen, maar het is zeker mogelijk om af te vallen zonder te sporten.

Lees het artikel

Gewicht verliezen maar wel lekker blijven eten? Dat lijken misschien twee dingen die niet met elkaar te combineren zijn, maar niets is minder waar. Met de maaltijdvervangende soepen van Modifast eet je ‘s avonds een lekkere kom soep die je van alle benodigde voedingsstoffen voorziet, zonder dat je veel calorieën binnenkrijgt. Verwar de dieetsoep van Modifast niet met het soepdieet, want dat is weer een heel ander verhaal.

Lees het artikel

Modifast is er om jou te helpen met afvallen. We hebben het op onze website daarom vaak over afvallen, gewicht verliezen, kilo’s kwijtraken en meer van dat soort bewoordingen. Maar hoe werkt afvallen nu precies? Wat gebeurt er in je lichaam als je die kilo’s verliest? We leggen het je uit in deze blog.

Lees het artikel

Afvallen valt niet altijd mee. En geloof ons, jij bent echt niet de enige die moeite heeft met afvallen en wel wat hulp kan gebruiken. Wij zijn er om je te helpen. Met een shake-dieet van Modifast is het een stuk makkelijker om op een verantwoorde manier je streefgewicht te bereiken en behouden. Twijfel je of een shake-dieet iets voor jou is? We zetten de voordelen van afvallen met dieetshakes is dit artikel voor je op een rijtje.

Lees het artikel

Veel mensen zijn prima in staat om zelf een paar kilo af te vallen. Het is niet makkelijk, maar als je een verantwoorde afslankmethode kiest die bij je past en je daar goed aan houdt, levert het afvallen over het algemeen geen problemen op. Misschien ben jij een van die mensen waarbij het afvallen echt niet lukt, wat je ook probeert. Of je hebt onderliggende problemen waardoor afvallen lastiger is, zoals een ziekte of een handicap. In dat soort gevallen kan het verstandig zijn om professionele hulp te zoeken bij het afvallen.

Lees het artikel

Steeds meer mensen hebben last van overgewicht. Er is sprake van overgewicht als je zwaarder bent dan gezond voor je is. Je lichaam heeft dan te veel overtollig vet opgeslagen. Overgewicht kan leiden tot verschillende gezondheidsrisico’s, daarover schreven we al eerder een blog. Om te voorkomen dat je overgewicht krijgt, is het belangrijk om te weten waardoor overgewicht veroorzaakt wordt. Daarom geven we in deze blog antwoord op de volgende vraag: hoe ontstaat overgewicht?

Lees het artikel

Iedereen kent het wel: het beruchte jojo-effect. Je bent hartstikke trots op jezelf omdat je een flink aantal kilo’s bent afgevallen, maar voor je het weet zijn ze weer terug en kan je weer van voor af aan beginnen. Je gewicht blijft op deze manier schommelen en je bent eigenlijk nooit meer echt tevreden met je gewicht. Gelukkig is het niet zo moeilijk om het jojo-effect te voorkomen. We vertellen je graag hoe je jouw streefgewicht bereikt en behoudt.

Lees het artikel

Een gezond gewicht bereiken en behouden lukt niet zonder gezond te eten. Maar hoe stel je nou een gezonde avondmaaltijd samen als je wilt afvallen? En net zo belangrijk: hoe zorg je ervoor dat die gezonde avondmaaltijd ook nog lekker is? Gezond eten is immers een stuk makkelijk vol te houden als je lekkere gerechten kunt klaarmaken. We helpen je in deze blog graag op weg met een paar goede tips.

Lees het artikel

Heb je moeite met afvallen? Heb je al allerlei diëten geprobeerd maar ben je nog steeds niet van die extra kilo’s af? Of lukt het wel om af te vallen, maar kom je daarna net zo hard weer aan? Je bent absoluut niet de enige met dit probleem. En we kunnen je geruststellen: ook jij kan afvallen. Als je maar de juiste methode gebruikt.

Lees het artikel