Gezonde tussendoortjes

Als je wilt afvallen is het niet alleen belangrijk dat je hoofdmaaltijden gezond en gebalanceerd zijn. Het is ook belangrijk om je tussendoortjes goed onder de loep te nemen. Als we trek hebben in een tussendoortje, grijpen we al gauw naar iets wat makkelijk is en snel onze trek stilt. In tussendoortjes zitten echter vaak meer koolhydraten, vetten en suikers dan we ons realiseren. Gelukkig zijn er gezonde alternatieven en kunnen ook je tussendoortjes bijdragen aan het verliezen van gewicht.

Afvallen met gezonde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjes kunnen net zo lekker en makkelijk zijn als hun ongezonde tegenhangers. Zorg dat je fruitschaal altijd goed gevuld is, zodat je bij zoete trek zo een appel, een handje druiven of een paar aardbeien te pakken hebt. Ben je meer van de hartige tussendoortjes? Kies dan voor een handje rauwe, ongezouten noten of wat rauwkost. In de supermarkt vind je tegenwoordig bakjes met van die schattige mini komkommertjes en mini paprikaatjes, die ideaal zijn als snelle snack. 

Afvallen met tussendoortjes van Modifast

Nu snappen wij bij Modifast heel goed dat je toch af en toe zin hebt in chocolade. Of in een lekker koekje. En dat een sinaasappel pellen als je onderweg bent niet handig is. Daarom hebben wij lekkere en verantwoorde tussendoortjes in ons assortiment die je met een gerust hart kan eten als je een paar kilo wil afvallen. 

 

De Protein Shape Bar is een ideaal tussendoortje voor onderweg. De repen zijn rijk aan eiwitten, waardoor ze je lang een verzadigd gevoel geven. Daarnaast zijn ze laag in koolhydraten en bevatten de smaken Caramel, Chocolate, Coco en Pistachio minder dan 100 kcal per reep. De smaken Dark and white chocolate en Orange zitten net iets boven de 100 kcal. Alle repen zijn voorzien van een lekker romig laagje chocolade. Ze zijn per stuk verpakt, waardoor je ze makkelijk meenemen in je handtas of in je rugzak. 


Ben je een waar koekiemonster? Zorg dan dat je altijd een doosje Protein Shape Biscuits in huis hebt. Deze koekjes met stukjes chocolade erin zijn, net als de repen, hoog in eiwitten en laag in koolhydraten. Met slechts 54 kcal per koekje kun je er met een gerust hart eentje opsnoepen als je zin hebt in iets lekkers!

Snack met mate

De tussendoortjes van Modifast zijn ideaal voor als je wil afvallen, maar het is wel belangrijk dat je niet te veel tussendoortjes eet. Beperk je tussendoortjes tot een snackmoment tussen het ontbijt en de lunch en een snackmoment tussen de lunch en het diner. Want onze koekjes en repen zijn dan wel verantwoord en lekker, het zijn natuurlijk geen wonder koekjes zonder calorieën. 


Heb je vragen over onze tussendoortjes of over afvallen met Modifast? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag bij het bereiken van een gezond gewicht.