Maaltijdrepen: het ideale tussendoortje voor onderweg

Als je veel onderweg bent, kan het lastig zijn om gezond te blijven eten. Als je snel iets te eten gaat halen op het station of bij een tankstation is het vaak makkelijk om iets ongezonds te kiezen. Maar als je graag gezonder wil eten of wil afvallen, is een ongezonde snack niet ideaal. Onze oplossing: de heerlijke en verantwoorde Modifast Intensive maaltijdrepen en Modifast Protein Shape chocoladerepen. 

Ga voorbereid op pad

De chocoladerepen, croissants en broodjes rookworst liggen bij het tankstation meestal lekker in het zicht terwijl je vaak wat beter moet zoeken om gezonde opties zoals fruit of rauwkost te vinden. Om niet afhankelijk te zijn van het aanbod van kiosken, is het verstandig om altijd zelf wat gezonds te eten bij je te hebben. De per stuk verpakte maaltijdrepen van Modifast zijn hier ideaal voor.

De maaltijdrepen van Modifast

De maaltijdrepen van Modifast zijn een echte traktatie, maar wel een traktatie die je met een gerust hart kan eten. Modifast heeft twee repen in het assortiment: de Intensive Lunchbar en de Protein Shape Bar. 

 

De Intensive Lunchbar is een maaltijdvervangende reep met een lekkere volle chocoladesmaak. Met twee van deze maaltijdrepen vervang je je volledige ontbijt of lunch, lekker makkelijk voor als je weinig tijd hebt. De reep bevat veel eiwitten, vitaminen en mineralen, waardoor je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. 


Zoek je een verantwoord tussendoortje? Dan is de Protein Shape Bar de reep voor jou. Deze reep is verkrijgbaar in zes lekkere smaken, allemaal voorzien van een laagje chocolade: karamel, chocolade, kokos, pure en witte chocolade, sinaasappel en pistache. De Protein Shape bars zijn verlaagd in calorieën en koolhydraten en rijk aan eiwitten en zijn daarom niet alleen ideaal als tussendoortje voor onderweg, maar ook als eiwitrijk tussendoortje na het sporten.