Snel afvallen voor een bijzondere gelegenheid? Zo doe je dat!

Heb je binnenkort een bijzondere gelegenheid waarvoor je er op je allerbest wil uitzien? Bijvoorbeeld een bruiloft of een strandvakantie? Dat kan een uitstekende motivatie zijn om een paar kilo af te vallen. In deze blog vertellen we je hoe je snel kan afvallen op een gezonde en verantwoorde manier.

Afvallen: de basisprincipes

De basis van afvallen is dat je lichaam meer calorieën verbruikt dan dat je er op een dag binnen krijgt. Als je lichaam door je voorraad calorieën heen is, gaat het vet verbranden. Hierdoor ga je gewicht verliezen. Om snel af te vallen, moet je dus je calorie-inname flink verminderen.

Verantwoord en snel afvallen

Het risico van een dergelijke drastische vermindering van je calorie-inname is dat je een tekort aan voedingsstoffen oploopt. Voedingsstoffen die essentieel zijn voor het functioneren van je lichaam, zoals eiwitten, krijg je al snel te weinig binnen als je opeens veel minder gaat eten. Gelukkig kan je ook op een gezonde en verantwoorde manier snel afvallen. Want die bikini body moet natuurlijk niet ten koste gaan van je gezondheid.     

Snel afvallen met Modifast

Maar hoe val je dan snel af op een gezonde en verantwoorde manier? Met het Modifast Intensive afslankprogramma kun jij lekker snel afvallen zonder dat je een tekort aan voedingsstoffen oploopt. Dit afslankprogramma met maaltijd- en dagvoedingvervangers is namelijk zo samengesteld dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je op dagelijkse basis nodig hebt. 

 

Doordat je de eerste twee weken van het programma alleen Modifast Intensive producten eet, verlies je snel de eerste kilo’s. Vanaf week 3 ga je langzaam maar zeker weer normale, gezonde maaltijden toevoegen aan je dagelijkse voeding. Hierdoor wen je geleidelijk aan gezond eten en verander je je eetgewoonten duurzaam. Je staat dus niet alleen slank op je trouwfoto’s, ook daarna blijf je lekker gezond en slank.