Welke shake kies je als je wilt afvallen met shakes?

Afvallen met shakes is een populaire afslankmethode. We schreven eerder al een blog over de voordelen van het afvallen met shakes. In deze blog vertellen we je wat meer over de verschillende soorten shakes waaruit je kan kiezen en waar je op moet letten bij het kiezen van een shake. Zo kun jij een goede keuze maken als je op zoek bent naar shakes die je helpen af te vallen.

Kies de juiste shake

Als je wil afvallen met shakes is het belangrijk dat je een afvalprogramma en een shake kiest die past bij je wensen en je doelen. Daarnaast is het belangrijk dat je kiest voor shakes van goede kwaliteit die voldoende voedingsstoffen bevatten. Kies je een shake met weinig eiwitten, vitaminen en mineralen? Dan val je misschien wel snel af, maar je zal ook veel honger hebben en een tekort aan voedingsstoffen oplopen. Dat maakt het afvallen niet alleen moeilijker, het is ook geen verantwoorde manier van afvallen. 

Afvallen met shakes van Modifast

De dieetshakes van Modifast zijn allemaal samengesteld door gespecialiseerde diëtisten op basis van wetenschappelijk onderzoek. Ze zijn voorzien van lekker veel eiwitten en extra vitaminen en mineralen. Zo weet je zeker dat je lichaam alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft. Daarnaast zorgen de eiwitten ervoor dat je langer een verzadigd gevoel hebt, waardoor het afvallen een stuk makkelijker vol te houden is. 

Modifast Intensive Milkshakes

De Intensive Milkshake is een dagvoedingvervangende shake. Dat betekent dat je hem kan gebruiken in een afslankprogramma waarin je al je maaltijden vervangt door Modifast maaltijden. Met één shake vervang je een volledige maaltijd. Als je je aan het eetschema van het Modifast Intensive programma houdt en al je dagvoedingvervangers volledig opeet, weet je zeker dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je op een dag nodig hebt. 

 

Het Intensive afslankprogramma is geschikt voor mensen die in korte tijd veel gewicht willen verliezen. Lees hier meer over dit afslankprogramma

Modifast Protein Shape Milkshakes

De Protein Shape Milkshake is een eiwitshake, ook wel een proteineshake genoemd. Deze shake is niet geschikt om als dagvoedingvervanger gebruikt te worden, daarvoor zitten er niet voldoende voedingsstoffen in de shake. Je kan de milkshake wel gebruiken als onderdeel van een maaltijd in het Modifast Protein Shape programma. In dit programma vul je je maaltijden altijd aan met groenten en/of zuivelproducten. De milkshake is ook ideaal als eiwitshake voor na het sporten.  

 

Het Protein Shape afslankprogramma is geschikt voor mensen die een paar kilo willen afvallen maar ook van lekker eten willen blijven genieten. Lees hier meer over dit afslankprogramma. 

Modifast Intensive Drinks

Naast de shakes hebben we ook nog een kant-en-klare drink in ons assortiment. Lekker makkelijk voor onderweg, want je hoeft er geen water meer aan toe te voegen. De Intensive Drink is een maaltijdvervanger, wat wil zeggen dat hij geschikt is voor het vervangen van een maaltijd, maar alleen als je lunch of diner een normale maaltijd is. Er zitten lekker veel eiwitten in en voldoende vitaminen en mineralen om een maaltijd mee te vervangen, maar niet om al je maaltijden op een dag te vervangen. 

Advies

Wil je meer weten over afvallen met shakes of wil je advies welke shake de beste keuze is voor jou? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag op weg naar jouw ideale gewicht.