Ze zijn al jaren populair bij mensen die veel sporten: eiwitshakes. Ook in het Modifast Protein Shape afslankprogramma spelen eiwitshakes een belangrijke rol. Maar wat zijn eiwitshakes nu precies? En waarvoor heb je die eiwitten eigenlijk nodig? We vertellen het je in dit artikel.

Lees het artikel

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor je dagelijkse voeding. Met een voedzaam en gezond ontbijt begin je je dag extra goed. Ook als je wil afvallen is het belangrijk om goed te ontbijten. Het ontbijt overslaan om op die manier minder calorieën binnen te krijgen, werkt juist averechts. In dit artikel gaan we verder in op het belang van gezond ontbijten tijdens het afvallen en geven we je wat lekkere en gezonde ontbijttips.

Lees het artikel

Modifast Kom in beweging!

Om echt af te vallen en slank te blijven, is het beter om iets meer te doen dan dat half uurtje bewegen per dagSporten dus!

Lees het artikel

Modifast Hoe beïnvloedt alcohol gewichtsverlies?

Als je wilt afvallen, moet je ook alcohol meenemen in de berekening. Vet is de energiebron die de meeste calorieën levert, 9 kcal/gram, maar daarna komt alcohol met 7 kcal/gram. Dus hoe meer alcohol de drank bevat, hoe meer calorieën. 

Lees het artikel

Modifast Bonensalade

Wat goed dat er zoveel verschillende bonen uit blik zijn! Ze bieden een goede basis en variatiemogelijkheden voor hartige salades zoals deze gezonde variant.

Lees het artikel