Zo hou jij je low calorie dieet vol tijdens de feestdagen

December is over het algemeen niet de makkelijkste maand om op gewicht te blijven. De pepernoten vliegen je (soms letterlijk) om de oren, overal krijg je kerstkransjes aangeboden bij de koffie en de winkels liggen vol met gevulde speculaas, kerststol en feestelijk gebak. Zelfs voor de meest gedisciplineerden onder ons zijn de verleiding moeilijk te weerstaan. In deze blog geven we je een paar tips om je low calorie dieet vol te houden tijdens de feestdagen.

Lees verder

Welke shake kies je als je wilt afvallen met shakes?

Afvallen met shakes is een populaire afslankmethode. We schreven eerder al een blog over de voordelen van het afvallen met shakes. In deze blog vertellen we je wat meer over de verschillende soorten shakes waaruit je kan kiezen en waar je op moet letten bij het kiezen van een shake. Zo kun jij een goede keuze maken als je op zoek bent naar shakes die je helpen af te vallen.

Lees verder

Snel afvallen voor een bijzondere gelegenheid? Zo doe je dat!

Heb je binnenkort een bijzondere gelegenheid waarvoor je er op je allerbest wil uitzien? Bijvoorbeeld een bruiloft of een strandvakantie? Dat kan een uitstekende motivatie zijn om een paar kilo af te vallen. In deze blog vertellen we je hoe je snel kan afvallen op een gezonde en verantwoorde manier.

Lees verder

Maaltijdrepen: het ideale tussendoortje voor onderweg

Als je veel onderweg bent, kan het lastig zijn om gezond te blijven eten. Als je snel iets te eten gaat halen op het station of bij een tankstation is het vaak makkelijk om iets ongezonds te kiezen. Maar als je graag gezonder wil eten of wil afvallen, is een ongezonde snack niet ideaal. Onze oplossing: de heerlijke en verantwoorde Modifast Intensive maaltijdrepen en Modifast Protein Shape chocoladerepen. 

Lees verder

Gezonde tussendoortjes

Als je wilt afvallen is het niet alleen belangrijk dat je hoofdmaaltijden gezond en gebalanceerd zijn. Het is ook belangrijk om je tussendoortjes goed onder de loep te nemen. Als we trek hebben in een tussendoortje, grijpen we al gauw naar iets wat makkelijk is en snel onze trek stilt. In tussendoortjes zitten echter vaak meer koolhydraten, vetten en suikers dan we ons realiseren. Gelukkig zijn er gezonde alternatieven en kunnen ook je tussendoortjes bijdragen aan het verliezen van gewicht.

Lees verder

Dieet na een maagverkleining: do's en dont's

Als je een maagverkleinende operatie hebt gehad, zoals bijvoorbeeld een gastric bypass of een gastric sleeve, kun je na je operatie niet zomaar weer normaal gaan eten. Je zal langzaam maar zeker een evenwichtig, aangepast voedingspatroon moeten gaan opbouwen. Er is niet één dieet dat voor iedereen met een maagverkleining werkt. Daarom kijk je samen met een specialist wat voor jou het beste dieet is na een maagverkleining.

Lees verder

Modifast: ideaal als pre-operatief dieet bij een maagverkleining

Voor mensen met morbide obesitas kan een maagverkleining uitkomst bieden. Een maagverkleining, zoals een gastric sleeve of een gastric bypass, zorgt ervoor dat je minder kan eten of dat je minder voedingsstoffen opneemt. Hierdoor ga je veel gewicht verliezen en is het makkelijker om op gewicht te blijven. Maar ook voordat je onder het mes gaat, is het belangrijk om al wat kilo’s te verliezen. Veel specialisten adviseren om dat met behulp van Modifast te doen. 

Lees verder

Verantwoord afvallen voor een operatie

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt steeds duidelijker dat afvallen voor een operatie de kans op problemen tijdens de operatie en complicaties na de operatie. Een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat het lichaam de operatie beter kan doorstaan en dat het herstel voorspoedig gaat. Het Modifast Intensive afslankprogramma helpt je om verantwoord af te vallen voor een operatie.

Lees verder

Afvallen met zwaar overgewicht

Zwaar overgewicht of obesitas heeft flinke gevolgen voor de gezondheid en het kan een grote invloed hebben op het dagelijks leven. Er is sprake van zwaar overgewicht bij een BMI hoger dan 30. Is dit bij jou het geval? Dan adviseren we om af te vallen. Omdat afvallen met zwaar overgewicht lastig kan zijn, geven we je in deze blog een aantal tips om verantwoord aan de slag te gaan met afvallen.

Lees verder

Slim afvallen doe je met een dieet met shakes en repen

Ben je op zoek naar een slimme en verantwoorde manier om gewicht te verliezen? Dan is een dieet met shakes en repen misschien wel iets voor jou! Bij Modifast bieden twee afslankprogramma’s aan die gebruik maken van shakes en repen: Modifast Intensive en Modifast Protein Shape. In dit artikel vertellen we je waarom een dieet met shakes en repen zo’n slimme manier is om af te vallen.

Lees verder