Verantwoord afvallen na je zwangerschap

De meeste vrouwen zijn na hun zwangerschap een paar kilo zwaarder dan ervoor. Een deel van die extra kilo’s raak je vanzelf weer kwijt, maar bij lang niet iedereen verdwijnen die zwangerschapskilo’s even makkelijk. Behoor jij niet tot de gelukkigen bij wie alles op magische wijze weer vanzelf goed komt? En wil je weten wat je kunt doen om wat extra af te vallen na je bevalling? We vertellen het je in deze blog.

Lees verder

Afvallen met een gezond ontbijt

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook voor je dagelijkse voeding. Met een voedzaam en gezond ontbijt begin je je dag extra goed. Ook als je wil afvallen is het belangrijk om goed te ontbijten. Het ontbijt overslaan om op die manier minder calorieën binnen te krijgen, werkt juist averechts. In dit artikel gaan we verder in op het belang van gezond ontbijten tijdens het afvallen en geven we je wat lekkere en gezonde ontbijttips.

Lees verder

Bonensalade

Modifast Bonensalade

Wat goed dat er zoveel verschillende bonen uit blik zijn! Ze bieden een goede basis en variatiemogelijkheden voor hartige salades zoals deze gezonde variant.

Lees verder