MODIFAST Vetbinder

Vetbinder

Vetbinder

Uitverkocht
Uitverkocht
Gewicht 42,7 g
€ 35,35

Over het product

De Modifast Vetbinder is een voedingssupplement op basis van plantenextracten die vet en suiker aan zich binden, waardoor je minder calorieën opneemt uit je voeding. Slik dagelijks drie capsules, steeds tijdens of net na de maaltijd.

 • Voedingssupplement voor gewichtsverlies
 • Binding van vet en suiker
 • Verlaagt de calorie-opname
 • Hongerstillend
 • Plantaardig
 • Eén doosje bevat capsules voor een kuur van 20 dagen

 

De Modifast Vetbinder is een plantaardig voedingssupplement op basis van NeOpuntia. NeOpuntia is een vezelextract dat wordt gewonnen uit de gedroogde bladeren van de nopalcactus.

NeOpuntia

NeOpuntia is een voedingssupplement op basis van de Opuntia Ficus Indica, ofwel de nopalcactus. Deze cactus groeit vooral in Mexico, waar de bladeren van de cactus als groente gegeten worden. De vezels uit de nopalcactus binden zich aan de vetten, waardoor deze niet door het lichaam opgenomen kunnen worden, maar via de ontlasting het lichaam weer verlaten. De vezels zorgen er ook voor dat koolhydraten minder makkelijk kunnen worden opgenomen door het lichaam waardoor het de bloedsuikerspiegel stabiliseert.

Gezonde levensstijl

Voedingssupplementen die door middel van vetbinding zorgen dat je lichaam minder vet en koolhydraten opneemt, kunnen een hulpmiddel zijn bij het afvallen, maar het is geen wondermiddel. Voor het bereiken en behouden van een gezond gewicht is een gezonde leefstijl het allerbelangrijkst. Zorg dus voor voldoende beweging, eet gezond en drink voldoende water.

 • Hoe te gebruiken

  Neem 3 capsules per dag tijdens of net na elke hoofdmaaltijd. Duur: 20 dagen, kan meermaals herhaald worden.
 • Ingredienten en allergenen

  NeOpuntia (geëxtraheerde vezel van de cladode van vijgcactus (Opuntia ficus-indica)), extract van zaad van de gewone boon (Phaseolus vulgaris), chitosan van schaaldieren, vulstof: microkistallijne cellulose, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide, chroompicolinaat, Capsule: hydroxypropylmethylcellulose.