Ons Verhaal

Modifast is dé expert als het gaat om verantwoord en effectief afslanken. Wij bieden je niet alleen lekkere, gezonde producten en wetenschappelijk onderbouwde afslankmethodes, maar helpen je ook voor én na het lijnen. Modifast gaat samen met jou voor een goede voorbereiding, ondersteunt je met lekkere en gezonde recepten, handige beweegtips én helpt je op moeilijke momenten. 

Al 40 jaar expert

Modifast heeft twee verschillende ranges. Wil je intensief lijnen? Dan is Modifast Intensive iets voor jou. Het aantal calorieën wordt flink gereduceerd, maar tegelijkertijd krijg je wel alle vitamines, mineralen en eiwitten binnen. Heb je behoefte aan wat meer flexibiliteit, ga dan voor de eiwitrijke producten van Protein Shape. Deze producten kun je nemen als onderdeel van een afslankprogramma, maar ook als  verantwoord tussendoortje, eiwitrijke aanvulling op de maaltijd of na het sporten.

Modifast door de jaren heen

2017

Onze nieuwe productlijn Protein Shape ligt nu in de winkel. Lekkere, eiwitrijke producten die je helpen in shape te raken én te blijven. De Protein Shape producten zijn gereduceerd in koolhydraten en bevatten slechts  ± 100 kcal per portie . Protein Shape voorziet je de hele dag door van een eiwitboost en past perfect bij een gezonde en actieve lifestyle!


1977

Modifast Intensive kwam op de markt. 

Modifast Intensive is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode, speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier gewicht wil verliezen. De methode bestaat uit drie fasen. In Fase A vervang je alle maaltijden door drie Modifast Intensive maaltijden: volwaardige davoedingvervangers met alle essentiële voedingsstoffen én beperkt in calorieën (500 kcal/dag). Tijdens fase B en C schakel je geleidelijk over op gewone, evenwichtige voeding.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over een methode? Op deze pagina vind je een overzicht van veelgestelde vragen.

Ik heb een vraag
Contact

Heeft u een vraag, klacht, opmerking of suggestie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen