Afvallen en op gewicht blijven

Wat ons betreft is jouw ideale gewicht het gewicht waarmee jij je het lekkerst in je vel voelt. Maar dat is waarschijnlijk niet het antwoord waarnaar je op zoek bent als je deze blog leest. Daarom zullen we je in deze blog wat meer vertellen over wat een gezond gewicht is en hoe je dat gewicht bereikt en behoudt.

Lees het artikel

Tijdens de overgang ondergaat je lichaam heel wat veranderingen. Naast de beruchte opvliegers en stemmingswisselingen is gewichtstoename een veelvoorkomend effect van de overgang. Bijna de helft van de vrouwen komt een paar kilo aan, gemiddeld zo’n 5 tot 10 kilo. Waar komen die extra kilo’s opeens vandaan en hoe kom je er weer vanaf? We leggen het je uit in dit artikel.

Lees het artikel

Afvallen doen we om verschillende redenen en op verschillende manieren. Misschien wil jij een paar kilo’s kwijt omdat je dat mooier vindt, wil je flink afvallen om gezondheidsredenen of moet je afvallen ter voorbereiding op een medische ingreep. Kies je voor een dieet met shakes, voor intermittent fasting of ga je voor een minder ingrijpende manier en ga je gezonder eten en meer bewegen? Welke reden je ook hebt en voor welke manier je ook kiest, het allerbelangrijkste is dat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt.

Lees het artikel

Wil je graag een paar kilo afvallen maar vind je het lastig om de hele dag gezond te eten? Volg dan een van de afslankprogramma’s van Modifast. Bij deze afslankprogramma’s hoort een eetschema waarop je precies kan zien wat je mag eten. Verantwoord afvallen én een gezonde leefstijl aanleren was nog nooit zo makkelijk!

Lees het artikel

Het is algemeen bekend dat overgewicht niet gezond is. Maar ook ondergewicht is niet goed voor je gezondheid. Het is ook weer niet zo dat je alleen met een superstrak lichaam en kledingmaat S een gezond gewicht kan hebben. Met wat extra rondingen kun je nog prima een gezond gewicht hebben. Wil je weten wat jij mag wegen voor je lengte en leeftijd? Of wil je graag een gezond gewicht bereiken en behouden? Dan ben je bij Modifast aan het juiste adres.

Lees het artikel

Het is algemeen bekend dat overgewicht niet gezond voor je is. Maar wat is overgewicht precies? Wanneer heb je overgewicht? En wat zijn de grootste de gezondheidsrisico’s van overgewicht? Dat leggen we je uit in dit artikel.

Lees het artikel

De meeste vrouwen zijn na hun zwangerschap een paar kilo zwaarder dan ervoor. Een deel van die extra kilo’s raak je vanzelf weer kwijt, maar bij lang niet iedereen verdwijnen die zwangerschapskilo’s even makkelijk. Behoor jij niet tot de gelukkigen bij wie alles op magische wijze weer vanzelf goed komt? En wil je weten wat je kunt doen om wat extra af te vallen na je bevalling? We vertellen het je in deze blog.

Lees het artikel

Ze zijn al jaren populair bij mensen die veel sporten: eiwitshakes. Ook in het Modifast Protein Shape afslankprogramma spelen eiwitshakes een belangrijke rol. Maar wat zijn eiwitshakes nu precies? En waarvoor heb je die eiwitten eigenlijk nodig? We vertellen het je in dit artikel.

Lees het artikel