De voordelen van een shake-dieet

Afvallen valt niet altijd mee. En geloof ons, jij bent echt niet de enige die moeite heeft met afvallen en wel wat hulp kan gebruiken. Wij zijn er om je te helpen. Met een shake-dieet van Modifast is het een stuk makkelijker om op een verantwoorde manier je streefgewicht te bereiken en behouden. Twijfel je of een shake-dieet iets voor jou is? We zetten de voordelen van afvallen met dieetshakes is dit artikel voor je op een rijtje.

1. Verantwoord gewichtsverlies

Goede dieetshakes helpen je op een gezonde manier af te vallen omdat ze minder calorieën bevatten dan reguliere maaltijden en toch alle benodigde voedingsstoffen bevatten die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

2. Gemakkelijk in gebruik

Dieetshakes zijn lekker makkelijk in gebruik. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden, waardoor ze een handige maaltijdvervanger zijn voor mensen die weinig tijd hebben of onderweg zijn. Je hoeft bij een shake-dieet geen ingewikkelde maaltijden te maken met ingrediënten waarvan je nog nooit gehoord hebt en die niet in de supermarkt om de hoek te krijgen zijn. Met een dieetshake is het een kwestie van een schepje poeder mengen met water. En als je flink schudt om je shake te mixen, verbrand je ook nog een eens een calorietje extra!

3. Gemakkelijke manier om aan extra eiwitten te komen

De dieetshakes van Modifast bevatten lekker veel hoogwaardige eiwitten. Deze eiwitten zijn belangrijk voor het behoud en de groei van je spiermassa. Spieren verbruiken veel energie, dus als je je spieren op peil houdt, verbrand je meer calorieën.

4. Lekker en gevarieerd

Volg je een shake-dieet? Dan hoef je echt niet iedere dag een smakeloze, saaie shake te drinken. De dieetshakes van Modifast zijn in veel verschillende smaken te krijgen. Zo kun je lekker afwisselen en wordt je shake-dieet geen saaie bedoening! 


De Modifast Intensive shake is verkrijgbaar in de smaken Banana, Blueberry, Chocolate, Coffee, Cranberry, Exotic, Raspberry, Strawberry en Vanilla. De Modifast Protein Shape shake is verkrijgbaar in de smaken Cappuccino, Chocolate, Strawberry, Vanilla, Banana & Spinach en Red Fruit & Beet.

Twijfel je nog?

Twijfel je of een shake-dieet voor jou de juiste manier is om gewicht te verliezen? Overleg dan met je arts of diëtist, of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen over afvallen met dieetshakes.