Dieetsoep van Modifast: lekker en gezond

Gewicht verliezen maar wel lekker blijven eten? Dat lijken misschien twee dingen die niet met elkaar te combineren zijn, maar niets is minder waar. Met de maaltijdvervangende soepen van Modifast eet je ‘s avonds een lekkere kom soep die je van alle benodigde voedingsstoffen voorziet, zonder dat je veel calorieën binnenkrijgt. Verwar de dieetsoep van Modifast niet met het soepdieet, want dat is weer een heel ander verhaal.

Maaltijdvervangende soep

De dieetsoep van Modifast is onderdeel van het Modifast Intensive afslankprogramma. Dit programma is uitermate geschikt voor mensen die in korte tijd veel gewicht willen verliezen. Tijdens dit afslankprogramma vervang je je gewone maaltijden door de maaltijden van Modifast Intensive, zoals de dieetsoep. Hierdoor krijg je weinig calorieën binnen, maar je krijgt wel elke dag al je essentiële voedingsstoffen binnen. Op deze manier kun je op een verantwoorde manier afvallen. 


De soep van Modifast is snel en makkelijk te bereiden. Je voegt de inhoud van het zakje soepmix geleidelijk toe aan heet water terwijl je goed roert met een lepel of een garde.  Fluitje van een cent. De soep bevat veel eiwitten en er zijn verschillende vitaminen en mineralen aan toegevoegd. De maaltijdvervangende soep is verkrijgbaar in vier lekkere smaken: Curry Noodle, Chicken Noodle, Potato - Leek en Asparagus.  

Het soepdieet

Het soepdieet is een bekend dieet waarbij je de hele dag alleen maar één soort soep eet. De eerste dagen mag je echt alleen maar soep eten en later in het dieet mag je de soep aanvullen met groente en fruit. Het grote nadeel van dit dieet is dat je, omdat je alleen maar die ene dieetsoep eet, totaal geen afwisseling meer in je dieet hebt. Je vermindert wel drastisch je calorie-inname, maar je mist ook heel veel essentiële voedingsstoffen. Het soepdieet is een voorbeeld van een onverantwoord crashdieet en wij raden je daarom af om het te volgen.

Advies

Twijfel je of het Modifast Intensive afslankprogramma voor jou de juiste manier is om gewicht te verliezen? Overleg dan met je arts of diëtist, of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen over afvallen met het Modifast Intensive afslankprogramma.