Drinkmaaltijden: verantwoord, lekker en makkelijk

Als je het Modifast Intensive afslankprogramma volgt, maak je gebruik van maaltijd- en dagvoedingvervangers. Een veelgebruikte maaltijdvervanger is de drinkmaaltijd. Waarom deze maaltijdvervanger zo populair is, vertellen we je in deze blog.

Verantwoord afvallen

Als je veel gewicht wil verliezen, is een afslankprogramma met maaltijdvervangers een goede keuze. Maaltijdvervangers bevatten veel minder calorieën dan gewone maaltijden, waardoor je lichaam snel overgaat op het verbranden van vet en veel gewicht verliest. Kies je voor maaltijdvervangers? Let er dan op dat je maaltijdvervangers kiest die jou van je dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen voorzien. Het is belangrijk om ook tijdens het afvallen voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen binnen te krijgen, zodat je lichaam goed kan blijven functioneren. 


De drinkmaaltijden van Modifast zijn samengesteld door gespecialiseerde diëtisten en zorgen ervoor dat jij alle voedingsstoffen binnen krijgt die je nodig hebt.

Lekkere maaltijddrinks in verschillende smaken

Dat afvallen prima samen kan gaan met lekkere maaltijden, bewijzen de maaltijdvervangers van Modifast. De maaltijddrink is een maaltijdvervanger op basis van magere melk, waaraan lekker veel eiwitten, vitamines en mineralen zijn toegevoegd. De drink is verkrijgbaar in vier lekkere smaken: banaan, chocolade, koffie en vanille.

Snel en makkelijk voor onderweg

De drinkmaaltijden van Modifast zijn kant en klaar. Je hoeft er niet meer mee te doen dan even schudden, 30 seconden laten rusten en de dop eraf draaien. Je hebt dus geen gedoe met maatschepjes, poeders en opwarmen. De flesjes zijn compact en passen makkelijk in je handtas.  De drinks zijn daardoor uitermate geschikt om mee te nemen als je een dagje gaat shoppen, als je onderweg naar je werk in de trein ontbijt of als je gaat picknicken in het park. 


Lunch je vaak onderweg? Wissel de drink dan eens af met de chocolade lunchreep. Twee van deze repen vervangen een volledige lunchmaaltijd.

Twijfel je nog?

Twijfel je of het Modifast Intensive afslankprogramma voor jou de juiste manier is om gewicht te verliezen? Overleg dan met je arts of diëtist, of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen over afvallen met onze afslankprogramma’s.