Slim afvallen doe je met een dieet met shakes en repen

Ben je op zoek naar een slimme en verantwoorde manier om gewicht te verliezen? Dan is een dieet met shakes en repen misschien wel iets voor jou! Bij Modifast bieden twee afslankprogramma’s aan die gebruik maken van shakes en repen: Modifast Intensive en Modifast Protein Shape. In dit artikel vertellen we je waarom een dieet met shakes en repen zo’n slimme manier is om af te vallen.

Snel veel afvallen dankzij een dieet met shakes en repen

Het Modifast Intensive afslankprogramma is een dieet op basis van shakes, repen, puddings, drinks en warme maaltijden dat je helpt om snel en verantwoord veel kilo’s te verliezen. De shakes, repen en andere maaltijdvervangers zorgen ervoor dat je elke dag lekker en afwisselend eet en al je benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt terwijl je je calorie-inname flink vermindert. Dankzij het brede aanbod aan smaken kun je lekker gevarieerd blijven eten. Het dieet met shakes en repen is bij Modifast absoluut geen eentonig dieet.

Geleidelijk afvallen met shakes en repen

Een dieet met shakes en repen is ook bijzonder geschikt voor iedereen die geleidelijk wat kilo’s wil afvallen. In het Modifast Protein Shape afslankprogramma wissel je normale (lichte) maaltijden af met Modifast shakes, repen en puddings. De Modifast Protein Shape shakes en repen bevatten lekker veel eiwitten, waardoor ze bijdragen aan het behoud van je spiermassa en bijzonder geschikt zijn voor mensen met een actieve levensstijl.

Shakes en repen van Modifast

De shakes en repen van Modifast zijn in lekker veel verschillende smaken verkrijgbaar. Daardoor zitten er voor iedereen wel een of meer geschikte smaken in het assortiment. Er zijn lekker veel fruitige shakes, bijvoorbeeld in de smaken aardbei, framboos en banaan. Ben je meer van de warme smaken? Dan vallen de koffie-, vanille- en chocoladeshakes vast bij jou in de smaak. De repen zijn allemaal van een laagje chocolade voorzien, maar daaronder smaken ze bijvoorbeeld naar frisse sinaasappel, tropische kokos en romige pistache.

Twijfel je nog?

Twijfel je of een dieet met shakes en repen van Modifast voor jou de juiste manier is om gewicht te verliezen? Overleg dan met je arts of diëtist, of neem contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen over afvallen met onze afslankprogramma’s.