Aubergines gevuld met gevogelte

Bekijk dit recept hieronder.

Aan de slag

Ingrediënten (2 personen):
1 mooie aubergine
kalkoenfilet: 120 g
champignons, zout, peper, peterselie

Bereidingswijze: 
De kalkoenfilet, peterselie en champignons fijn hakken. Kruiden met peper en zout. De aubergines uithollen en het vulsel eraan toevoegen. De aubergines in een ovenschotel leggen en 1/2 glas water toevoegen. Laten bakken in de oven op 180°C gedurende 40 minuten.

Alternatieve recepten
Varkenshaasje met paprikasaus
avond avondvlees vlees Bekijk recept
Curry van kip en bloemkool
avond avondvlees vlees Bekijk recept
Volkorenbrood zeewolf-appel salade
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen