Aubergines gevuld met gevogelte

Bekijk dit recept hieronder.

Aan de slag

Ingrediënten (2 personen):
1 mooie aubergine
kalkoenfilet: 120 g
champignons, zout, peper, peterselie

Bereidingswijze: 
De kalkoenfilet, peterselie en champignons fijn hakken. Kruiden met peper en zout. De aubergines uithollen en het vulsel eraan toevoegen. De aubergines in een ovenschotel leggen en 1/2 glas water toevoegen. Laten bakken in de oven op 180°C gedurende 40 minuten.

Alternatieve recepten
Stokbroodje gezond
middag middagvlees vlees Bekijk recept
Kabeljauw met courgetteblokjes
ochtend ochtendvis vis Bekijk recept
Tonijnsandwich
middag middagvis vis Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.