Gemarineerde ananas met yoghurt

voor 1 persoon

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1/4 verse ananas
25 ml gembersiroop
1 kruidnagel
150 ml yoghurt
1 tl vanillesuiker

Zo maak je het:
Maak de ananas schoon en verwijder de harde kern. Snijd de ananas in dunne plakken. Klop de gembersiroop met 50 ml water los en voeg de kruidnagel toe. Leg de plakjes ananas hierin en laat deze minstens 30 minuten marineren. Haal de ananasplakken uit de marinade en leg ze in een schaaltje. Meng de yoghurt met de vanillesuiker en de marinade en schenk dit over de ananas.

Voedingswaardes

240 kcal

Energie

9 g

Eiwitten

1 g

Verz. vet

0 g

Onv. Vet

49 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Kabeljauw in parmaham met gnocchi en roerbakgroente
avond avondvis vis Bekijk recept
Italiaans broodje met knoflookgarnalen
middag middagvis vis Bekijk recept
Volkorenwrap met salade
middag middagvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.