Italiaans broodje met knoflookgarnalen

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1 Italiaans broodje
1 el olijfolie
2 teentjes knoflook, geperst
1 el Provençaalse kruiden
125 g roze garnalen
peper en zout

Zo maak je het:
Snijd het broodje open. Verhit de olijfolie en bak de knoflook, garnalen en Provençaalse kruiden al omscheppend 1 minuut en schep ze op de onderste helft van het broodje. Dek af met het kapje en druk goed aan.

Voedingswaardes

460 kcal

Energie

31 g

Eiwitten

2 g

Verz. vet

12 g

Onv. Vet

53 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Koolstamppotje met pesto en Italiaanse gehaktballetjes
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Knäckebröd met sandwichspread
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Brood met ham en Hüttenkäse
ochtend ochtendvlees vlees Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.