Paddestoelenomelet

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1 tl boter
1/2 ui, fijngesnipperd
150 g gemengde paddestoelen, in stukken
2 eieren
50 ml melk
1 el peterselie, fijngesneden
2 sneetjes volkoren brood
peper en zout

Zo maak je het:
Smelt de boter en fruit de ui met de paddestoelen 5 minuten. Klop de eieren met de melk en peterselie los en breng op smaak met peper en zout. Schenk het eimengsel over de paddestoelen. Matig de warmtebron en dek af met een deksel. Laat de omelet in 8-10 minuten zachtjes garen. Snijd hem hierna in 4 punten en serveer met het brood.

Voedingswaardes

380 kcal

Energie

28 g

Eiwitten

6 g

Verz. vet

9 g

Onv. Vet

34 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Pompoensoep
avond avondvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Roggebrood met zalmpaté
middag middagvis vis Bekijk recept
Wentelteefje met gebakken appeltjes
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.